Bijeg od stvarnosti

Bijeg od stvarnosti - Jones, Lisa Renee | Caritasspiritistcenter.org

...d stvarnosti. 536 likes. Na nagovor dragih ljudi, odlučila sam podijeliti sa svijetom svoje misli i način na koji ja bježim od stvarnosti ... Ovo se zove bijeg od stvarnosti - tportal ... . Bijeg od realnosti. Psiholog Hrvoje Maleković navodi poznatu dosjetku koju obično koriste ljudi koji pate od tjeskobe ili depresije: ''Svijest, to neugodno vrijeme između dva spavanja''. Općenito, studija je utvrdila da je čitanje povezano s uživanjem, relaksacijom i privremenim bijegom od stvarnosti. Oni koji redovito čitaju manje će osjećati stres i depresiju, imaju veće samopoštovanje... ... Bijeg od stvarnosti - An escape from reality on Vimeo ... . Oni koji redovito čitaju manje će osjećati stres i depresiju, imaju veće samopoštovanje... ...

INFORMACIJA

AUTOR
Jones, Lisa Renee
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijeg od stvarnosti.pdf

OPIS

Njegov me dodir osvaja, topao i nježan, grešan i uzbudljiv. Ne bih mu smjela vjerovati. Ne smijem mu otkriti svoje tajne. Ali kako da to ne učinim kad je on razlog zbog kojeg dišem. On je baš ono što mi je potrebno. Već u dobi od osamnaest godina, zbog tragedije i mračne tajne, Lara je prisiljena pobjeći od svega što poznaje i voli te započeti novi život. Nakon šest godina skrivanja i s novim identitetom, Amy se naposljetku usudila povjerovati da su je zaboravili – iako ni sama ne može zaboraviti. Ali čim prestane biti na oprezu, duhovi njezine prošlosti brzo je sustižu i nagone na novi bijeg. U avionu, dok se pokušava suočiti s užasom još jednog gubitka identiteta i prisiljava se početi iznova, Amy se upoznaje s Liamom Stoneom, mračno privlačnim milijarderom samotnjakom koji je usto briljantan i glasovit arhitekt. Muškarcem koji zna što želi i uzima kad poželi. A ono što želi jest Amy. Odbijajući prihvatiti “ne” kao odgovor, uvlači je u strastvenu ljubavnu vezu, vodeći je do granica njezine seksualnosti. Želi je posjedovati. Tjera je da poželi da bude posjedovana. Liam od nje želi sve i ne prihvaća ništa manje od toga. Ali što ako je Amy toliko slomljena tragedijom da zna kako on želi više nego što bi mu trebala dati?

Želite li pročitati knjigu?Bijeg od stvarnosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jones, Lisa Renee. Čitati Bijeg od stvarnosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE