Salon za plakanje

Salon za plakanje - Pavličić, Pavao | Caritasspiritistcenter.org

...- soba za plakanje (official video). U romanu Salon za plakanje Ivo Remetin, hrvatski Hercule Poirot, rješava još jedan zamršen slučaj i nastavlja svoj uspješan niz napetih avantura ... Salon za plakanje | Pavličić Pavao | download ... ... Svijet knjige | salon za plakanje ... - soba za plakanje (official video). U romanu Salon za plakanje Ivo Remetin, hrvatski Hercule Poirot, rješava još jedan zamršen slučaj i nastavlja svoj uspješan niz napetih avantura. Kada nestanak slavne glumice uznemiri njezinu obitelj i... Pavao Pavličić. Salon za plakanje. Mozaik knjiga. 2. Za to je imao dva razloga. Prvi je bio u tome što je ţelio da ona, u skladu sa svojom ulogom gazd...

INFORMACIJA

AUTOR
Pavličić, Pavao
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Salon za plakanje.pdf

OPIS

Kada nestanak slavne glumice uznemiri njezinu obitelj i prijatelje, urednika Crne kronike i istražitelja-amatera Ivu Remetina zamolit će njezini prijatelji da pokuša odgonetnuti što se s njom dogodilo. Osim te zamolbe, zamolit će ga i da o cijelom slučaju ne obavještava policiju. A kako to ne učiniti kad je Remetin svoje najveće istražiteljske uspjehe postigao upravo u suradnji s policijskim inspektorom Šoštarom? No ta dvojba neće dugo trajati jer će se na zagrebačkoj Trešnjevci zaredati niz otmica žena koje svojim izgledom podsjećaju na nestalu glumicu pa će se niz nesretnih okolnosti početi povezivati u spiralu događaja koji bi za otete žene mogli završiti kobno. Zahvaljujući informacijama koje dobiva od Šoštara i zaključcima koje izvlači iz svojega bogatog novinarskog iskustva Remetin će uspjeti pronaći nit koja spaja sve zločine no hoće li ostati vremena i da se otete žene spasi od sigurne smrti…? Novi roman Pavla Pavličića napeti je triler kojim autor još uvijek uspijeva održati najviše, prvo, mjesto među domaćim autorima ovoga žanra. Istražitelj-amater Ivo Remetin, nakon brojnih avantura u romanima Krvna veza, Tri petka u travnju, Crveno pile, Zmijska serenada, Tužni bogataš i drugima i dalje je podjednako vispren i inteligentan detektiv koji to, zapravo uopće nije, nego mu dugogodišnje novinarsko iskustvo pomaže u rješavanju zamršenih slučajeva. Remetin, kao hrvatski Hercule Poirot rješava još jedan zamršen slučaj i romanom Salon za plakanje nastavlja svoj uspješan niz napetih avantura.

Želite li pročitati knjigu?Salon za plakanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pavličić, Pavao. Čitati Salon za plakanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE