Igra društvena spin to sing

Igra društvena spin to sing

...ivna društvena igra natjecanja u pjevanju Društvena igra Spin to Sing zabavna je igra pjevanja u kojoj će igrači u punom sjaju moći pokazati svoj pjevački talent! Vjerujemo kako će pjevačke zvijezde također razveseliti i mogućnost da tijekom pjevanja snime svoje najbolje selfie slike koje mogu podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama! Spin to Sing je društvena igra koja će tebe i tvoje prijatelje zabavljati satima ... Tisak Media katalog prosinac by tisak - Issuu ... . Skini besplatnu aplikaciju Spin to Sing na svoj mobitel kako bi započeo igru. Nakon toga kreni igrati. /Katalog-Igracke-Drustvene-igre%2C-puzzle-i-kocke/Drustve ... Odlična ponuda - Društvene igre | Knjižara Znanje ... . Skini besplatnu aplikaciju Spin to Sing na svoj mobitel kako bi započeo igru. Nakon toga kreni igrati. /Katalog-Igracke-Drustvene-igre%2C-puzzle-i-kocke/Drustve...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Igra društvena spin to sing.pdf

OPIS

Spin to Sing je društvena igra koja će tebe i tvoje prijatelje zabavljati satima. Skini besplatnu aplikaciju Spin to Sing na svoj mobitel kako bi započeo igru. Nakon toga kreni igrati. Zavrti mikrofon kako bi odabrao sljedećeg igrača koji će otpjevati pjesmu sa tvog telefona te pokazati svojeg izvrsne glasovne sposobnosti kako bi nadmašio svog prethodnog protivnika. Zavrti! Zapjevaj! Pobijedi! Dob: 8 .

Želite li pročitati knjigu?Igra društvena spin to sing u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Igra društvena spin to sing Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE