Nasljednica u bijegu

Nasljednica u bijegu - Anne, Melody | Caritasspiritistcenter.org

...dnica u bijegu - Između Bree i Chada lete iskre i ... NASLJEDNICA - najnovije objave | 24sata ... ... NASLJEDNICA U BIJEGU - Melody Anne - 24 SATA... | superknjizara.hr ... dnica u bijegu - Između Bree i Chada lete iskre i... meci. U šestoj knjizi serijala Milijarderi neženje, Joseph i George Anderson... Nasljednica u bijegu book. Read 206 reviews from the world's largest community for readers. Start by marking "Nasljednica u bijegu (Billionaire Bachelors, #6)" as Want to Read Read Nasljednica u bijegu by Zuki8 on Issuu and browse thousands of other publications o...

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasljednica u bijegu.pdf

OPIS

Chad iza sebe ima godine provedene u Mornarici i specijalnim postrojbama Navy SEAL. Sudjelovao je u najtajnijim operacijama i navikao je na visoko rizične situacije. No nije navikao na rizik kada je njegovo srce u pitanju – žene su za njega zabava, a brak mu ne pada na pamet. S druge strane, Bree je mlada nasljednica koja se pokušava osamostaliti, no prate ju anonimna prijeteća pisma i potreban joj je čuvar – a to će biti Chad. Isprva nezadovoljna što je opet pod nečijom kontrolom, Bree će uskoro primijetiti da je njezin zaštitnik ujedno i vrlo privlačan muškarac.

Želite li pročitati knjigu?Nasljednica u bijegu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Anne, Melody. Čitati Nasljednica u bijegu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE