Figurica Minnie i kombi sa slatkišima

Figurica Minnie i kombi sa slatkišima

...a Minnie i kombi sa slatkišima. Minnie ima sve što joj je potrebno za izradu najfinijih slatkiša i sladoleda ... miniBIGme - Sve za vaše mališane ... .UZ IMT tehnologiju, kada se Minnie stavi... Figurica Minnie i kombi sa slatkišima. Minnie ima sve što joj je potrebno za izradu najfinijih slatkiša i sladoleda. UZ IMT tehnologiju, kada se Minnie stavi na prednje sjedalo, upale se svjetla! Figurica Minnie i kombi sa slatkišima. Minnie ima sve što joj je potrebno za izradu najfinijih slatkiša i sladoleda. Uz iMT tehnologiju, kada se Minnie stavi na prednje sjedalo, upale se Minnie fig ... Minnie figura i kombi sa slatkisima ... . Uz iMT tehnologiju, kada se Minnie stavi na prednje sjedalo, upale se Minnie fig...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Figurica Minnie i kombi sa slatkišima.pdf

OPIS

Figurica Minnie i kombi sa slatkišima.Minnie ima sve što joj je potrebno za izradu najfinijih slatkiša i sladoleda.Uz iMT tehnologiju, kada se Minnie stavi na prednje sjedalo, upale se svjetla!Bočni dio kombija se otvara i pretvara u mjesto za druženje uz slatkiše.Za dob 3 i više godina.

Želite li pročitati knjigu?Figurica Minnie i kombi sa slatkišima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Figurica Minnie i kombi sa slatkišima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE