Kronika vesele zavjere

Kronika vesele zavjere - Schuberth, Richard | Caritasspiritistcenter.org

...a vesele zavjere" ljubavna je priča (odnosno nekoliko njih) u kojoj se emocije teško i sporo probijaju do površine: umjesto bolećive sentimentalnosti, Schuberth servira gorki humor ... Božo Maljković, teoretičar zavjere: Koronu je stvorilo 3, 4 pokvarenih ljudi ... ... PDF Kronika vesele zavjere ... a vesele zavjere" ljubavna je priča (odnosno nekoliko njih) u kojoj se emocije teško i sporo probijaju do površine: umjesto bolećive sentimentalnosti, Schuberth servira gorki humor. Kronika vesele zavjere prvi je roman prokušanog austrijskog esejista, dramatičara i pjesnika Richarda Schubertha. U njemu se miješaju mašta, oštroumnost i vic, a posebne poslastice su aforizmi kojima... Kronika vesele zavjere prvi je roman prokušanog austrijskog ese...

INFORMACIJA

AUTOR
Schuberth, Richard
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kronika vesele zavjere.pdf

OPIS

Kad markantni ali vremešni profesor Katz u vlaku za Beč upozna tinejdžerku Biggy, ostali putnici teško mogu naslutiti da upravo počinje pustolovina njihovih života. Njihova glavna misija postaje spriječiti mladoga nadobudnog pisca Renéa Mackensena da napiše roman o Katzovoj neprežaljenoj ljubavi Klari Sonnenschein. Renéu je naime dovoljno to što zna da je Klara preživjela koncentracijski logor kako bi ispleo priču o njoj koja nema nikakve veze s time kakva je ona uistinu bila. Katz i Biggy kuju nevjerojatnu zavjeru koja je minuciozno razrađena i pomalo okrutna, ali i neizmjerno duhovita i pametna. A njezini protagonisti u potrazi za istinom morat će iz austrijske idile putovati sve do Beograda i Tel Aviva. Kronika vesele zavjere prvi je roman prokušanog austrijskog esejista, dramatičara i pjesnika Richarda Schubertha. U njemu se miješaju mašta, oštroumnost i vic, a posebne poslastice su aforizmi kojima se otvaraju poglavlja. Pravi recept kako misliti svojom glavom i sačuvati neovisan duh!

Želite li pročitati knjigu?Kronika vesele zavjere u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Schuberth, Richard. Čitati Kronika vesele zavjere Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE