Tajni život Anne Blanc

Tajni život Anne Blanc - Kincheloe, Jennifer | Caritasspiritistcenter.org

...IVOT ANNE BLANC je kriminalistički povijesni roman smješten u Los Angeles na početku 20 ... 6. Tajni život Anne Blanc - Jennifer Kincheloe ... . stoljeća. Anna Blanc, pripadnica visokog društva, umišlja si da je Sherlock Holmes, ali u njezinu svijetu žene ne rješavaju zločine. No kad se suočila s mogućnošću pustolovine, pobjegla je svojoj pratilji te... Jennifer Kincheloe. Tajni život Anne Blanc. 2. Book as passion & BalkanDownload. Ana Blanc na glavi je imala petnaest centimetara dugačku vlasulju načinjenu od dlake jaka. Raskošno tapirane pramenove i kovrče pokrila je šeširom s nojevim perom, najvećim u. ... Tajni život Anne Blanc by Jennifer Kincheloe ... . Raskošno tapirane pramenove i kovrče pokrila je šeširom s nojevim perom, najvećim u... Tajni život Anne Blanck - Anna Blanc, pripadnica visokog društva, umišlja si da je Sh...

INFORMACIJA

AUTOR
Kincheloe, Jennifer
DIMENZIJA
7,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajni život Anne Blanc.pdf

OPIS

GODINA JE 1907., LOS ANGELES Anna Blanc, pripadnica visokog društva, umišlja si da je Sherlock Holmes, ali u njezinu svijetu žene ne rješavaju zločine. No, kad se suočila s mogućnošću pustolovine, pobjegla je svojoj pratilji te se pod lažnim imenom zaposlila u Policijskoj upravi Los Angelesa i postala policijskom pomoćnicom. Ondje je doznala za niz ubojstava u javnim kućama, koja policajci nisu shvaćali ozbiljno. To ju je potaknulo poduzeti nešto pa je sama započela istragu. Ako policajci doznaju za to, otpustit će je; ako njezin otac dozna za to, odreći će je se; a ako njezin zaručnik dozna, otkazat će njihovo vjenčanje. Stoga Anna mora izabrati – hoće li biti istražiteljica, jer zna da to doista jest, te riskirati da izgubi sve, ili će napustiti svoj san i ostaviti ubojicu na slobodi.

Želite li pročitati knjigu?Tajni život Anne Blanc u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kincheloe, Jennifer. Čitati Tajni život Anne Blanc Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE