Carstvo straha; Islamska država-pogled iznutra

Carstvo straha; Islamska država-pogled iznutra - Hosken, Andrew | Caritasspiritistcenter.org

... STRAHA : ISLAMSKA DRŽAVA- POGLED IZNUTRA Andrew Hosken ... PDF OTRA ... . Cijena. 35 kn ~ 5 €. Carstvo straha: Islamska država Pogled iznutra - Andrew Hosken. Forma. Lokalitet. Izvještavajući iz prve ruke, Hosken gradi sveobuhvatnu sliku Islamske države, njezine okrutne ideologije i istrebljivačkih metoda. U jednakoj mjeri privlačna i užasavajuća, knjiga Carstvo straha otkriva nam kako je Islamska država nastala, istražuje kako je se... Slične knjige koje bi vam se mogle svidjeti. CARSTV ... Carstvo straha : islamska država- pogled... ... ... Slične knjige koje bi vam se mogle svidjeti. CARSTVO STRAHA : ISLAMSKA DRŽAVA- POGLED IZNUTRA Andrew Hosken. U jednakoj mjeri privlačn...

INFORMACIJA

AUTOR
Hosken, Andrew
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Carstvo straha; Islamska država-pogled iznutra.pdf

OPIS

Iskusni BBC-jev novinar, Andrew Hosken, dugi niz godina bavi se fenomenom militantnog islamizma. U ovoj knjizi pokušao je istražiti Islamsku državu, te nam iznijeti priču o njenoj prošlosti i nastanku, o brutalnosti i okrutnosti ljudi koji su je stvorili, ideologiji i zastrašujućim metodama kojima se koriste. U svrhu istraživanja Hosken se koristio velikom riznicom važnih dokumenata, informacijama dobivenim od američkih obavještajaca, razgovarao je s mnogim stručnjacima i političarima sa Zapada i Bliskog istoka, vojnim stratezima, kao i ljudima iz Iraka i drugih dijelova Bliskog istoka.

Želite li pročitati knjigu?Carstvo straha; Islamska država-pogled iznutra u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hosken, Andrew. Čitati Carstvo straha; Islamska država-pogled iznutra Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE