J kao jastreb

J kao jastreb - Macdonald, Helen | Caritasspiritistcenter.org

... jastreb, divna i gotovo divlja knjiga Helen Mekdonald, podseća nas da izvrsno pisanje o prirodi može ogoliti i prisne odnose divljeg sveta ... Ј као јастреб | Прометеј ... ... Ј као јастреб | Прометеј ... jastreb, divna i gotovo divlja knjiga Helen Mekdonald, podseća nas da izvrsno pisanje o prirodi može ogoliti i prisne odnose divljeg sveta. Njena knjiga je toliko dobra... J kao Jastreb book. Read 8,793 reviews from the world's largest community for readers. Helen, odmalena zaljubljena u ptice, nakon smrti oca, novinskog fo... Ови мемоари представљау много више од простог увида у нечиј...

INFORMACIJA

AUTOR
Macdonald, Helen
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
J kao jastreb.pdf

OPIS

Spoj iznimne priče o procesu žalovanja, biografskog uvida u život osebujnog pisca, ali i jedinstven pogled na magnetsku privlačnost jastreba. Opsesija, ludilo, sjećanje, mit i povijest stapaju se u izuzetan spoj pisanja o prirodi i memoara iz pera autorice koju su kritičari proglasili izuzetnom inovatoricom i koja je osvojila srca milijuna čitatelja diljem svijeta. Knjiga „J kao jastreb“ dobitnica je prestižne nagrade Samuel Johnson za najbolje publicističko djelo te nagrade Costa (nekadašnja nagrada Whitbread) za knjigu 2017. godine.

Želite li pročitati knjigu?J kao jastreb u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Macdonald, Helen. Čitati J kao jastreb Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE