Bog mi je svjedok

Bog mi je svjedok - Tsitas, Makis | Caritasspiritistcenter.org

...og mi je svedok — Jasar Ahmedovski. 4:21 ... Bog mi je svedok by Makis Tsitas ... ... 54. Bog Mi Je Svedok - Dragan Kojic - Keba & Juzni Vetar - Скачать... ... og mi je svedok — Jasar Ahmedovski. 4:21. Bog Mi Je Svedok — Juzni Vetar. 5:16. Bog mi je svedok. Ovaj tekst je pregledan 37 776 puta. Pola zivota vec je iza mene ja jos nisam sreo oci...

INFORMACIJA

AUTOR
Tsitas, Makis
DIMENZIJA
1,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Bog mi je svjedok.pdf

OPIS

Bog mi je svjedok dirljiv je i urnebesan portret grčkog društva koji vjerno prikazuje njegove brojne boljke i proturječja. Hrisovalántis, simpatičan heroj obdaren smislom za humor i apsurd, nedavno je ostao bez posla i bori se s propadajućim zdravljem. Utjehu pronalazi u obitelji, sestrama i ocu, s kojima živi otkad zna za sebe, dakle preko pedeset godina. Hrisovalántis, prototip europskog luzera 21. stoljeća, sanjari o novom zaposlenju i suosjećajnom šefu, konačnoj otplati kredita, a nadasve o poštenoj ženi.

Želite li pročitati knjigu?Bog mi je svjedok u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tsitas, Makis. Čitati Bog mi je svjedok Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE