Ubojstvo na Ivanjsku noć

Ubojstvo na Ivanjsku noć - Mankell, Henning | Caritasspiritistcenter.org

...BOJSTVO NA IVANJSKU NOĆ donosi sedmi slučaj slavnog inspektora Kurta Wallandera iz pera Henninga Mankella, najpoznatijeg švedskog pisca krimića ... CRNA NOĆ U SRBIJI! Devojčica u Beogradu i dečak u Ljuboviji... ... . Na Ivanjsku noć troje mladih prijatelja poželjelo je u šumi na izletištu proslaviti taj blagdan. KAD PRODAJEŠ, nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Ubojstvo na Ivanjsku noć book. Read 768 reviews from the world's largest community for readers. Na Ivanjsku noć troje mladih prijatelja poželjelo je u šumi na izletištu pro ... Ubojstvo na Ivanjsku noć, Henning Mankell ... . Read 768 reviews from the world's largest community for readers. Na Ivanjsku noć troje mladih prijatelja poželjelo je u šumi na izletištu proslaviti taj blagdan. No u ...

INFORMACIJA

AUTOR
Mankell, Henning
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ubojstvo na Ivanjsku noć.pdf

OPIS

Na Ivanjsku noć troje mladih prijatelja poželjelo je u šumi na izletištu proslaviti taj blagdan. No u grmlju iza njih bit će skriven nepoznati čovjek koji će u jednom trenutku iskočiti i veselu zabavu prekinuti brutalnim ubojstvom. I dok će još neko vrijeme slanjem razglednica iz europskih metropola zavarati trag i odgoditi pronalaženje tijela, ubojstvo policijskog istražitelja Svedberga bit će brzo otkriveno. Inspektor Kurt Wallander suočen s gubitkom bliskog suradnika i brutalnim ubojstvom mladih ljudi naći će se pred složenim slučajem a u glavi će mu se motati bezbrojna pitanja. Imaju li ta ubojstva nešto zajedničko? Je li, uopće, poznavao svojega suradnika, pouzdanoga istražitelja Svedberga? No kako se konci istrage budu raspletali Wallander će biti sve sigurniji ujedno: Ubojica će ponovno udariti!Malo o autoru: HENNING MANKELL najuspješniji je švedski pisac kriminalističkih romana svih vremena koji je vrhove svjetskih ljestvica najprodavanijih knjiga osvojio godinama prije no što je taj žanr iz skandinavskih zemalja osvojio svijet. Od njega su učile mnoge današnje zvijezde toga žanra, ali malo mu se tko uspio približiti u spisateljskoj vještini. Neki su njegovi romani ekranizirani i u Švedskoj i u Velikoj Britaniji gdje ga je utjelovio slavni Kenneth Branagh. Henningu Mankellu na hrvatski su do sad prevedeni romani Ubojstvo na Ivanjsku noć, Na pogrešnom tragu, Talijanske cipele i Ubojica bez lica. Preminuo je u listopadu 2015. godine.

Želite li pročitati knjigu?Ubojstvo na Ivanjsku noć u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mankell, Henning. Čitati Ubojstvo na Ivanjsku noć Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE