Svaki je početak nenamjeran

Svaki je početak nenamjeran - Moura Isabel, Maria | Caritasspiritistcenter.org

...sabel Moura je autorka koja se svrstava u red jednog Markiza de Sada, Henrija Milera i Anais Nin ... Svaki treći testirani Zagrepčanin je pozitivan na koronu - Index.hr ... . Komentari čitalaca o knjizi "Svaki je početak nenamjeran". Upišite komentar... * Polja sa zvezdicom su obavezna. Ovo je izrazito erotski roman, koji je napisala i potpisala žena, i koji nam otvoreno i bez okolišanja iznosi svijet žudnje i ostvarenja ženskih užitaka. Ukratko rečeno, Maria Isabel Moura je pripovjedačica koja se svrstava u red jednoga Sadea, Henrya Millera, Anaïs Nin. Stranica je stvorena za upoznavanje čitatelja s knjigama na hrvatskom, srpskom i engleskom je ... Za ova tri znaka februar je MESEC POTPUNOG BLAGOSTANJA... ... . Stranica je stvorena za upoznavanje čitatelja s knjigama na hrvatskom, srpskom i engleskom jeziku. O knjizi SVAKI JE POČETAK NENAMJERAN. Ovo je izrazito erotski roman, koji je napisala i potpisala žena, i koji nam o...

INFORMACIJA

AUTOR
Moura Isabel, Maria
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Svaki je početak nenamjeran.pdf

OPIS

Ovo je izrazito erotski roman, koji je napisala i potpisala žena, i koji nam otvoreno i bez okolišanja iznosi svijet žudnje i ostvarenja ženskih užitaka. …u ovom romanu uranjamo u uredske zahode, u znatiželju jedne žene koja nastoji otresti prašinu pravila kojima su je podučili, malu činovnicu seoskog podrijetla koja je izašla ispod mamine suknje pune savjeta, čije je zabrane prate skoro cijeli život, ali na neki način i uzbuđuju, jer upravo kršenje zabrana u ovom romanu ima posebno snažnu afrodizijačku vrijednost. Diskurs pripovjedačice katkad neobično poetičan, katkad sirov i dosta šokantan, nije stilski dorađen u nesretnoj priči protagonistice, nego se prirodno stapa s neposrednim govorom, sivim i neprikladnim govorom jednog otuđenog siromaštva koje razmišlja o moralu kastriranih žena, stvarajući zgusnutu, žitku stvarnost, toplu i požudnu, ali istodobno s naznakama tuge i očaja. Ukratko rečeno, Maria Isabel Moura je pripovjedačica koja se svrstava u red jednoga Sadea, Henrya Millera, Anaïs Nin. (iz pogovora Urbana Tavaresa Rodriguesa)

Želite li pročitati knjigu?Svaki je početak nenamjeran u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Moura Isabel, Maria. Čitati Svaki je početak nenamjeran Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE