Vrijeme ljubavi

Vrijeme ljubavi - Tribuson, Goran | Caritasspiritistcenter.org

...ni Valjak - Vrijeme Ljubavi. Смотреть позже ... vrijeme ljubavi — слушать и скачать бесплатно — Parni Valjak ... ... Vrijeme Ljubavi - Parni Valjak. Слушать в СберЗвуке ... ni Valjak - Vrijeme Ljubavi. Смотреть позже. Поделиться. 77 246 просмотров • 21 авг. 2012 г. • Parni Valjak - Vrijeme Ljubavi (Album: Lovci Snova 1990.)-by Niki- http... zašto traje t...

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson, Goran
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme ljubavi.pdf

OPIS

Moja je majka znala govoriti kako se ljubavi čovjek uči na najrazličitije načine, ali ponajbolje je kad to radi uz pomoć velikih umjetničkih djela, ponajprije slikarstva, glazbe i lijepe književnosti klasičnoga tipa. Moj bi se otac samo nakašljao, nakon čega bi majka redovito kazala: – Molim te, Branko, pa valjda se zna na što sam mislila. Ja baš i ne mogu razabrati na što je majka mogla misliti, ali sam poslije shvatio kako se sve što je kazala o ljubavi odnosi na ljubav u najširem smislu riječi, od samilosti pa do podavanja cijeloga sebe za neku dobru i plemenitu stvar. Dakle, ljubav na koju se majka tada pozivala nije se mnogo razlikovala od one o kojoj danas govori papa Franjo.

Želite li pročitati knjigu?Vrijeme ljubavi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tribuson, Goran. Čitati Vrijeme ljubavi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE