Nesavršeni

Nesavršeni - Ahern, Cecilia | Caritasspiritistcenter.org

...an za mlade autorice svjetskih megabestselera priča je o Celestine North, djevojci koja živi savršenim i sređenim životom: omiljena je među prijateljima i profesorima, hoda s prekrasnim Artom Crevanom, jasno zna što je dobro, a što zlo ... Nesavršeni robot Ron - tportal ... ... Glagolski vid - Hrvatska školska gramatika ... an za mlade autorice svjetskih megabestselera priča je o Celestine North, djevojci koja živi savršenim i sređenim životom: omiljena je među prijateljima i profesorima, hoda s prekrasnim Artom Crevanom, jasno zna što je dobro, a što zlo. Nemoguće j Nesavršeni. 99,00 kn. Omiljena autorica ljubavnih romana vješto se uhvatila ukoštac s novim žanrom i napisala sjajan distopijski roman za mlade, prepun akcije, adrenalina i brzine, ali i sa snažnom ljubavnom pričom Celestine, junakinja Nesavršenih, živi savršenim životom: omiljena je među prijateljima i profesorima,...

INFORMACIJA

AUTOR
Ahern, Cecilia
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nesavršeni.pdf

OPIS

Prvi roman za mlade autorice svjetskih megabestselera priča je o Celestine North, djevojci koja živi savršenim i sređenim životom: omiljena je među prijateljima i profesorima, hoda s prekrasnim Artom Crevanom, jasno zna što je dobro, a što zlo. Nemoguće je naslutiti da bi ikada mogla prekršiti pravila društva u kojem živi. No našla se u situaciji u kojoj je učinila upravo to, donijela je odluku koja će uzrokovati potrese i imati posljedice za njezin cijeli život. U ovom sjajnom distopijskom romanu za mlade, prepunom akcije, adrenalina, brzine, ali i sa snažnom ljubavnom pričom, Cecelia Ahern opisuje društvo u kojem je savršenstvo smisao i cilj života, a mane se kažnjavaju. Prava za filmsku adaptaciju ovoga romana otkupio je Warner Bros.

Želite li pročitati knjigu?Nesavršeni u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ahern, Cecilia. Čitati Nesavršeni Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE