Prašina koja pada sa snova

Prašina koja pada sa snova - De Bernieres, Louis | Caritasspiritistcenter.org

...Književnost > Romani > Prašina koja pada sa snova ... aukcije.hr - Louis de Bernières - Prašina koja pada sa snova ... . Louis De Bernières je autor bestselera Mandolina kapetana Corellija, koji je 1995. godine osvojio nagradu Commonwealth Writer's Prize za najbolju knjigu, a po kojem je 2001. snimljen film s Penélope Cruz i Nicolasom Cageom. Louis de Bernieres - Prašina koja pada sa snova (ZZ38). rabljeno. Opis oglasa. Louis de Bernieres - Prašina koja pada sa snova. Nakladnik: Mozaik knjiga Zagreb 2016. 596 str. St ... Louis de bernieres: prašina koja pada sa snova... ... . Nakladnik: Mozaik knjiga Zagreb 2016. 596 str. Start by marking "Prašina koja pada sa snova" as Want to Read To ask other readers questions about Prašina koja pada sa snova, please sign up. Budite prvi koji će recenzirati "PRAŠINA KOJA PADA SA SNOVA...

INFORMACIJA

AUTOR
De Bernieres, Louis
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Prašina koja pada sa snova.pdf

OPIS

Za kratkog, zlatnog razdoblja vladavine kralja Edvarda vii. Rosie McCosh i njezine tri vrlo različite sestre odrastaju u ekscentričnom domu u Kentu, između dječaka obitelji Pitt s jedne i dječaka obitelji Pendennis s druge strane. Ali, njihove dane dječjih pustolovina zasjenjuje početak rata, koji će ih zadesiti na ulasku u odraslu dob. Mladići se raštrkaju duž zapadnog bojišta. Rosie se suočava s izazovima života onih koji ostaju kod kuće. Zbunjena svojom ljubavlju prema dvojici mladića – vojniku pješaku i slavnom zrakoplovcu – prisiljena je snalaziti se u izvanrednim vremenima. Mogu li ona i njezine sestre izgraditi novi život u mogućnostima i razorenosti nakon Velikog rata? Veličanstven i dirljiv roman Louisa de Bernieresa slijedi živote nezaboravne postave likova koji nastoje ustanoviti kakvu je sreću moguće sazdati od ruševina staroga svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Prašina koja pada sa snova u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor De Bernieres, Louis. Čitati Prašina koja pada sa snova Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE