Ubik

Ubik - Dick, Philip K. | Caritasspiritistcenter.org

...juːbɪk/ YOO-bik) is a 1969 science fiction novel by American writer Philip K ... Ubik | Дискография | Discogs ... ... Ubik by Philip K. Dick ... juːbɪk/ YOO-bik) is a 1969 science fiction novel by American writer Philip K. Dick. The story is s...

INFORMACIJA

AUTOR
Dick, Philip K.
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ubik.pdf

OPIS

Radnja romana napisanog još 1969. godine, smještena je u tehnološki naprednu 1992. Kada je S. Dole Melipone u sustavu Sol pao sa zemljovida u centrali tvrtke “Runciter i partneri”, svi vidifoni odmah su zazvonili. Zbog činjenice da je u pitanju glavni telepat opasnog Raymonda Hollisa, i da je to jedan od niza njegovih ljudi koji su nestali, svi uglavnom telepati i vidovnjaci, Glen Runciter, svjetski poznat vlasnik spomenute anti-psionske agencije, sumnja da rade na nekom zajedničkom tajnom projektu. Iznimno zabrinut, odlazi na konzultacije sa svojom suprugom Ellom, koja je mrtva već 60 godina i nalazi se u Moratoriju drage braće u Švicarskoj. Kada moćni Stanton Mick uskoro angažira Runciterovu tvrtku da mu pomogne obraniti njegova lunarna postrojenja od telepata, Runciter je uvjeren kako je otkrio gdje su nestali ekstrasensi. S timom od jedanaest najboljih inercijala odlazi na Lunu. Među njima je i tajanstvena Pat Conley koja ima kontraumne sposobnosti, suzbija vidovitost i kontrolira budućnost mijenjajući prošlost. Njena je velika prednost pred ostalim kontravidovnjacima da može poništiti vidovnjakovu odluku nakon što je on već donio. No lunarna misija završit će katastrofom, a tim inercijala suočit će se s velikim gubicima i strašnim okolnostima: iz nekog razloga tonu sve dublje u prošlost, a pomoći im može samo tajanstveni proizvod – Ubik. Kultno djelo jednog od najvažnijih SF pisaca koga je jedan ugledni kritičar nazvao “Shakespeareom znanstvene fantastike”.

Želite li pročitati knjigu?Ubik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dick, Philip K.. Čitati Ubik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE