Forenzična analiza DNA

Forenzična analiza DNA - Primorac, Dragan (ur.) | Caritasspiritistcenter.org

...Forenzična analiza DNA: interdisciplinarni pristup nastala je kako bi popunila prazninu u literaturi, kao knjiga koja će biti nastavni materijal za studente forenzično-molekularne biologije, referentna knjiga za sve forenzične molekularne biologe, kao i za odvjetnike i suce uključene u kaznene i građanske postupke u kojima se primjenjuje DNA tehnika ... Predstavljanje knjige 'Forenzična analiza DNA' ... . forenziČna analiza dna Knjiga Forenzična analiza DNA: interdisciplinarni pristup nastala je kako bi popunila prazninu u literaturi, kao knjiga koja će biti nastavni materijal za studente forenzično-molekularne biologije, referentna knjiga za sve forenzične molekularne biologe, kao i za odvjetnike i suce uključene u kaznene i građanske postupke u kojima se primjenjuje DNA tehnika. Opis. Knjiga Forenzična analiza DNA: interdisciplinarni pristup nastala je ... Forenzična analiza DNA knjiga autora Primorac, Dragan (ur ... ... . Opis. Knjiga Forenzična analiza DNA: interdisciplinarni pristup nastala je...

INFORMACIJA

AUTOR
Primorac, Dragan (ur.)
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Forenzična analiza DNA.pdf

OPIS

Knjiga Forenzična analiza DNA: interdisciplinarni pristup nastala je kako bi popunila prazninu u literaturi, kao knjiga koja će biti nastavni materijal za studente forenzično-molekularne biologije, referentna knjiga za sve forenzične molekularne biologe, kao i za odvjetnike i suce uključene u kaznene i građanske postupke u kojima se primjenjuje DNA tehnika. Knjiga donosi najnovije spoznaje iz rastućeg područja forenzičnog DNA-testiranja. Svako je poglavlje pisalo više autora, od kojih su svi stručnjaci u svojim područjima, što osigurava sveobuhvatan i vrhunski pregled određenog područja. Ovo je izdanje jedinstveno u smislu da je 23 poglavlja napisao 51 autor, od kojih su svi vrhunski stručnjaci u svojem području. Autori dolaze iz Australije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Češke Republike, Finske, Nizozemske, Slovenije i Sjedinjenih Američkih Država. Knjiga sadržava četiri cjeline i 23 poglavlja u kojima su predočena sva područja u kojima se primjenjuje forenzična DNA metodologija.

Želite li pročitati knjigu?Forenzična analiza DNA u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Primorac, Dragan (ur.). Čitati Forenzična analiza DNA Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE