Naš mali Pariz

Naš mali Pariz - Klaričić-Veg, Darija | Caritasspiritistcenter.org

...li Pariz uzbudljiva je priča o zajedničkoj borbi gradske djece, Livađana, i djece iz Dječjeg doma, Domčana, da sačuvaju gradsku livadu koja je njihov jedini prostor za igru ... iciparis.ge ... ... Naš Mali Pariz, Darija Klaričić Veg | Dječja književnost | Knjige za... ... li Pariz uzbudljiva je priča o zajedničkoj borbi gradske djece, Livađana, i djece iz Dječjeg doma, Domčana, da sačuvaju gradsku livadu koja je njihov jedini prostor za igru. Naš Mali Pariz uzbudljiva je priča o zajedničkoj borbi gradske djece, Livađana, i djece iz Dječjeg doma, Domčana, da sačuvaju gradsku livadu koja je njihov jedini prostor za igru. Naš Mali Pariz uzbudl...

INFORMACIJA

AUTOR
Klaričić-Veg, Darija
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Naš mali Pariz.pdf

OPIS

Naš Mali Pariz uzbudljiva je priča o zajedničkoj borbi gradske djece, Livađana, i djece iz Dječjeg doma, Domčana, da sačuvaju gradsku livadu koja je njihov jedini prostor za igru. Njihov plan želi spriječiti druga skupina dječaka, predvođena Kočom, a tu su i odrasli koji od livade žele napraviti parkiralište. U priči o zajedničkoj borbi upoznajemo živote glavnih junaka: djevojčice Mirne, vedre, neustrašive, uvijek spremne pomoći, i dječaka Luke koji se jednog dana pojavio u Domu i ubrzo postao Mirnin prijatelj. Skupina djece okupljena oko Mirne i Luke doživjet će niz pustolovina: gradnju kućice na drvetu, obranu livade od odraslih, borbe s dječacima okupljenima oko Koče, optužbe na račun Luke za krađu domskog novca i mnoge druge.

Želite li pročitati knjigu?Naš mali Pariz u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Klaričić-Veg, Darija. Čitati Naš mali Pariz Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE