Sakriveno

Sakriveno - Slaughter, Karin | Caritasspiritistcenter.org

...eno book. Read 1,908 reviews from the world's largest community for readers ... Sve vesti dana na temu : Sakriveno | Espreso ... ... Sakriveno (Will Trent #7) by Karin Slaughter ... eno book. Read 1,908 reviews from the world's largest community for readers. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking "Sakriveno (Will Trent #7)" as Want... Examples of translating «Sakriveno» in context: Sve je dobro sakriveno. Sakriveno u nekoliko sekundi: znam...

INFORMACIJA

AUTOR
Slaughter, Karin
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sakriveno.pdf

OPIS

Bill Black je zastrašujujuća osoba- on je bivši zatvorenik koji vozi motocikl Harley Davidson i širi trag nasilja gdje god prolazi. U Maconu, u državi Georgiji zapeo je za oko sitnom dileru koji smatra da bi mu Bill mogao biti koristan saveznik u njegovim opasnim poslovima. No, on ne zna da je Bill zapravo GBI-ov agent Will Trent koji radi na tajnom zadatku. Will je odvojen od svoje djevojke Sare Linton, od koje skriva mnoge tajne o sebi i zadatku koji mu je dodijeljen, čak i pod cijenu da je izgubi. Nenadano, Sara također dolazi u Macon vidjeti svog posinka Jareda koji se u lokalnoj bolnici bori za život nakon teškog napada u njegovom domu. Sara smatra da je njegova supruga, detektivka Lena Adams kriva i za ovaj napad, i nađe se u istom vrtlogu događaja kao i Will ni ne znajući koje im sve opasnosti prijete. U novom, žestokom romanu punom neočekivanih i zapanjujućih obrata, Karin Slaughter postavlja detektive, ljubavnike i prijatelje jedne protiv drugih u nezaboravnom obračunu između pravedničke hrabrosti i najdubljeg zla. “Sposobnošću uvjerljivog opisivanja napetih sukoba između policajaca i zločinaca, istodobno produbljujući sporedne priče stalnih glavnih junaka, Karin Slaughter od početka čitatelja stavlja u središte akcije. Još jedno, na više razina napeto štivo, od uvijek pouzdane Karin Slaughter.”

Želite li pročitati knjigu?Sakriveno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Slaughter, Karin. Čitati Sakriveno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE