Crtam svoj život

Crtam svoj život - Ozmec, Nataša ur. | Caritasspiritistcenter.org

... vas su me donekle uspjeli upoznati kroz videa koja snimam u protekle četiri godine, no mnogo je više onih koji misle da me poznaju ... Crtam svoj život ... ... Crtam svoj život. Moj kreativni spomenar (BB28) ... vas su me donekle uspjeli upoznati kroz videa koja snimam u protekle četiri godine, no mnogo je više onih koji misle da me poznaju.Evo prilike da... ...pokretom koji je zaživio na YouTubu (https://www.youtube.com/user/DrawMyCelebrityLife), a zabavan je trajan i predivan način da sačuvate najvažnije trenutke u svom životu za sebe i svoje najmilije. Crtam svoj život. Kreativni spome...

INFORMACIJA

AUTOR
Ozmec, Nataša ur.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Crtam svoj život.pdf

OPIS

Ovo je zabavni kreativni spomenar-dnevnik koji nas potiče da zapamtimo svoja najvažnija, najsmješnija, najluđa, najsretnija sjećanja tako da ćemo ih – nacrtati i opisati. Jer autor ove knjige upravo ste – vi! Više od foto-albuma ili dnevnika, ovo je prilika da stvorimo vizualni dnevnik vlastitog života – upravo onako kako smo ga mi doživjeli i kako se sjećamo svake situacije iz naše prošlosti ili jednostavno želimo zabilježiti ono što sad najviše volimo i što nam najviše znači kako bismo jednog dana imali jedinstvenu uspomenu. Knjiga-crtanka je nadahnuta pokretom koji je zaživio na YouTubu (https://www.youtube.com/user/DrawMyCelebrityLife), a zabavan je trajan i predivan način da sačuvate najvažnije trenutke u svom životu za sebe i svoje najmilije. Talent za crtanje nije uvjet, ali je preporučljivo imati bojice!

Želite li pročitati knjigu?Crtam svoj život u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ozmec, Nataša ur.. Čitati Crtam svoj život Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE