Nova odiseja

Nova odiseja - Kingsley, Patrick | Caritasspiritistcenter.org

...diseja. 1,913 likes · 237 talking about this ... KNJIGA 'NOVA ODISEJA' - tportal ... ... Tekstovi.net - Leo Martin - Odiseja (tekst/lyrics) ... diseja. 1,913 likes · 237 talking about this. Musician/Band. See more of Nova Odiseja on Facebook. Nova odiseja- manite se ljudi. Nova Odiseja - Tek smo počeli. Nova Odiseja - Ministar, Neka Neka. Nova odiseja -oci boje kestena. Nova Odiseja - Ovo Malo Duse. Nova Odiseja book. Read 199 reviews from the world's largest community for readers. Europa se suočava s ...

INFORMACIJA

AUTOR
Kingsley, Patrick
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nova odiseja.pdf

OPIS

Europa se suočava s najvećim migracijskim valom u novijoj povijesti, fenomenom koji će trajati godinama. Dramatični događaji na azijskom i afričkom kontinentu – ratovi, gladi, terorizam, represije, kriminal – natjerali su milijune ljudi da napuste svoje domove i potraže novi bolji život – u Europi. Mladi britanski novinar Patrick Kingsley našao se kao izvjestitelj londonskog Guardiana na Bliskom istoku kada je sve to počelo i izvještavao o nastanku te velike selidbe preko Sredozemlja u Europu. Da bi što bolje shvatio što se događa, proputovao je 17 zemalja iz kojih emigranti dolaze, kroz koje prolaze i gdje se žele smjestiti. Štoviše, odlučio je krenuti na put s njima, pa je tako nastala „Nova Odiseja“, jedinstvena knjiga napisana na temelju neposrednih iskustava, zapažanja i saznanja s migrantske rute.

Želite li pročitati knjigu?Nova odiseja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kingsley, Patrick. Čitati Nova odiseja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE