U mračnoj, mračnoj šumi

U mračnoj, mračnoj šumi - Ware, Ruth | Caritasspiritistcenter.org

...noj, mračnoj šumi prvi je roman britanske spisateljice Ruth Ware, koji je odmah po objavljivanju dospio na prva mjesta ljestvica čitanosti časopisa Sunday Times, New York Times i USA Today te su ga kritičari i publika jednoglasno proglasili za jednu od najboljih ... u mračnoj šumi tajanstvenoj kao vreme - KupujemProdajem ... ... u Mračnoj šumi. в Тёмном Лесу. Duboko u mračnoj šumi, zmaj se sklupčao i zaspao." А в чаще леса дракон свернулся калачиком и заснул". II►U mračnoj mračnoj šumi, Ruth Ware Uvez: meki Jezik: hrvats ... U mračnoj šumi ... . II►U mračnoj mračnoj šumi, Ruth Ware Uvez: meki Jezik: hrvats...

INFORMACIJA

AUTOR
Ware, Ruth
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U mračnoj, mračnoj šumi.pdf

OPIS

Nora je povučena spisateljica kriminalističkih romana. Kada ju prijateljica iz srednje škole, Claire, koju dugo nije vidjela, pozove na djevojačku večer, Nora nerado pristaje. Društvo će provesti vikend u pomalo jezovitoj staklenoj kući usred guste šume. Međutim, Nora se dva dana kasnije budi u bolnici – ozlijeđena i s amnezijom. Polako se prisjećajući događaja proteklog vikenda, Nora shvaća da se je dogodilo nešto strašno…Pokušavajući povezati djeliće svojega sjećanja, otkriva zastrašujuće tajne i laži…Shvaća da je jedini put iz mraka prema istini suočiti se sa sobom i svojom prošlosti…No, hoće li u tome uspjeti ili će i ona postati žrtvom mračne, mračne šume? U mračnoj, mračnoj šumi prvi je roman britanske spisateljice Ruth Ware, koji je odmah po objavljivanju dospio na prva mjesta ljestvica čitanosti časopisa Sunday Times, New York Times i USA Today te su ga kritičari i publika jednoglasno proglasili za jednu od najboljih knjiga 2015. godine. Roman je toliko napet i jezovit da će vas sve vrijeme držati u potpunoj neizvjesnosti. Uskoro će prema ovom romanu snimati visokobudžetni film.Malo o autorici: Ruth Ware rođena je u Sussexu u Velikoj Britaniji. Radila je kao konobarica, knjižničarka i kao učiteljica engleskog jezika. Živi i radi u Londonu. Svojim je drugim romanom Žena u kabini 10 potvrdila svoj status najbolje spisateljice kriminalističkih romana i psiholoških trilera današnjice, odmah uz Paulu Hawkins ili Gillian Flynn.

Želite li pročitati knjigu?U mračnoj, mračnoj šumi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ware, Ruth. Čitati U mračnoj, mračnoj šumi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE