Dimna zavjesa

Dimna zavjesa - Horst, Jorn Lier Enger, Thomas | Caritasspiritistcenter.org

...avjesa Stvaranje dimne zavjese. Dimna zavjesa je kombinacija umjetne magle i dima koja se odavna upotrebljavala u ratovanju ... Dimna zavjesa / Planetopija - knjižara za duh, um i tijelo ... . Za Prvog svjetskog rata njihova uporaba bila je vrlo razvijena, pa je napredovala i tehnika zamagljivanja. Dimna zavjesa količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789533492056 Područje: Roman Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-9812808 Kategorije: Književnost , Proza Oznake: roman , Trileri i kriminalistički romani Jezik: Hrvatski Biblioteka: Fokus komunikacije Godina izdanja: 2021 Format: 23*15 Broj stranica: 361 Dimna zavjesa 89,00 kn Petnaest priča, objedinjenih ovom zbirkom, putovi su istraživanja identiteta kroz propitkivanje vlastita pripadanja etnosu, domovini, vjeri (oskrnavljenoj ratom) te u nekom smislu i traganje za utočištem svoga jastva. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Dimna zavjes ... Dimna zavjesa knjiga autora Horst, Jorn Lier Enger, Thomas ... ... . Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Dimna zavjes...

INFORMACIJA

AUTOR
Horst, Jorn Lier Enger, Thomas
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Dimna zavjesa.pdf

OPIS

Na Silvestrovo Oslo potrese eksplozija bombe postavljene nedaleko od luke. Policija je uvjerena da je riječ o terorističkom činu i da bomba nije bila namijenjena ni jednoj od žrtava ponaosob. Slučajnost? Na terenu se u isto vrijeme nađu novinarka Emma Ramm i policajac Alexander Blix, koji iz ledenog mora izvuče teško ozlijeđenu ženu. Kad ju policija kasnije identificira kao majku Patricije Semplass, djevojčice koja je deset godina ranije oteta na putu kući iz vrtića i nikada nije pronađena, njih oboje ne mogu se oteti dojmu da je bomba ipak imala vrlo konkretan cilj…Policajac i novinarka ponovo udružuju snage kako bi raspetljali šokantni slučaj, a sa svakim novim otkrićem postaje jasno da Patricijin nestanak nije toliko jednostavan kao što se činilo.

Želite li pročitati knjigu?Dimna zavjesa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Horst, Jorn Lier Enger, Thomas. Čitati Dimna zavjesa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE