Tvrđava Klis – Priča o uskocima i Petru Kružiću

Tvrđava Klis – Priča o uskocima i Petru Kružiću - Glavina, Vesna | Caritasspiritistcenter.org

...a o uskocima i Petru Kružiću je prekrasno vizualno opremljena monografija koja sadrži cjelovitu priču o povijesti i sadašnjosti jedne od najpoznatijih i najvelebnijih hrvatskih utvrda - kliškoj tvrđavi, kao i o njezinoj najpoznatijoj epizodi iz prošlosti - borbi hrabrih kliških uskoka i njihova kapetana Petra ... "SVI PRIČAJU O NAPADU RUSIJE" Kragujevčanka iz Kijeva: Već smo... ... ... Tvrđava Klis - priča o uskocima i Petru Kružiću je prekrasno vizualno opremljena monografija koja sadrži cjelovitu priču o povijesti i sadašnjosti jedne od najpoznatijih i najvelebnijih hrvatskih utvrda - kliškoj tvrđavi, kao i o njezinoj najpoznatijoj epizodi iz prošlosti... Tvrđava Klis. Zašto su se stoljećima vodile borbe za prevlast nad Klisom? Koji su gradovi bili povjereni ... Tvrđava Klis 30.04.2015 - YouTube ... ... Tvrđava Klis. Zašto su se stoljećima vodile borbe za prevlast nad Klisom? Koji su gradovi bili povjereni ...

INFORMACIJA

AUTOR
Glavina, Vesna
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tvrđava Klis – Priča o uskocima i Petru Kružiću.pdf

OPIS

Tvrđava Klis – priča o uskocima i Petru Kružiću je prekrasno vizualno opremljena monografija koja sadrži cjelovitu priču o povijesti i sadašnjosti jedne od najpoznatijih i najvelebnijih hrvatskih utvrda – kliškoj tvrđavi, kao i o njezinoj najpoznatijoj epizodi iz prošlosti – borbi hrabrih kliških uskoka i njihova kapetana Petra Kružića protiv osmanlijskih osvajača.

Želite li pročitati knjigu?Tvrđava Klis – Priča o uskocima i Petru Kružiću u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Glavina, Vesna. Čitati Tvrđava Klis – Priča o uskocima i Petru Kružiću Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE