Zvijezdina gora

Zvijezdina gora - Brjusov, Valerij | Caritasspiritistcenter.org

... sadrži dva kratka romana i nekoliko priča ... Pompeji juga Hercegovine I: Gora Zvijezdina krije nekad ... ... . Roman Zvijezdina gora prvi je njegov znanstveno-fantastični roman. Tole je glavno lice ovoga romana koje u negostoljubivom krajoliku Afrije ugleda plodnu dolinu koja vrvi životom, a kojom dominira Zvijezdino brdo. U dolini dolazi do promjene vlasti, a Tole će se naći u ulozi okidača promjena. Zvijezdina gora 150,00 kn U antiutopijskoj priči Republika Južnog Križa uperena je satirička oštrica na svako društveno uređenje u kojem je čovjek sveden na broj. Fantastična priča U času kad sam se pro ... Pompeji juga Hercegovine: Gora ... - Čapljinski portal ... . Fantastična priča U času kad sam se probudio odigrava se na rubu jave i sna, a o njenoj važnosti svjedoči i to što je isti naslov dobila jedna antologija ruske fantastične proze. Zvijezdina gora. 150,00 kn 120,00 kn. Valerij Brjusov, klasik ruske književnosti, podjednako je značajan kao pjesnik, prozaist, izučavatelj književno...

INFORMACIJA

AUTOR
Brjusov, Valerij
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvijezdina gora.pdf

OPIS

Autor je rodonačelnik moderne ruske znanstvene fantastike. Knjiga sadrži dva kratka romana i nekoliko priča. Roman Zvijezdina gora prvi je njegov znanstveno-fantastični roman. Tole je glavno lice ovoga romana koje u negostoljubivom krajoliku Afrije ugleda plodnu dolinu koja vrvi životom, a kojom dominira Zvijezdino brdo. U dolini dolazi do promjene vlasti, a Tole će se naći u ulozi okidača promjena.

Želite li pročitati knjigu?Zvijezdina gora u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brjusov, Valerij. Čitati Zvijezdina gora Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE