Noćni film

Noćni film - Pessl, Marisha | Caritasspiritistcenter.org

...ilm donosi nevjerovatnu priču o novinaru koji postaje opsjednut misterioznom smrti problematične, ali iznimno talentirane kćeri kultnog filmskog režisera koji živi posve povučen od svijeta ... Filmy online zdarma - Filmy s českým dabingem - filmy cz dabing ... ... Film Seyret izle | Hd kalitesinde Film Keyfi ... ilm donosi nevjerovatnu priču o novinaru koji postaje opsjednut misterioznom smrti problematične, ali iznimno talentirane kćeri kultnog filmskog režisera koji živi posve povučen od svijeta. Noćni film je odlična knjiga autora Marisha Pessl. Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. 8. ožujka film Noćni brodovi se započinje predpremijerno prikazivati u Zagrebu, ...

INFORMACIJA

AUTOR
Pessl, Marisha
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Noćni film.pdf

OPIS

Vrhunski triler za ljubitelje Stephena Kinga, Gillian Flynn i Stiega Larssona. Noćni film priča nevjerojatnu priču o novinaru koji postaje opsjednut s misterioznom smrti problematične ali iznimno talentirane kćeri kultnog filmskog režisera koji živi posve povučen od svijeta. Jedne kišne listopadne noći, prekrasna mlada djevojka Ashley Cordova pronađena je mrtva u napuštenom skladištu u Manhattanu. Premda njezina smrt izgleda kao samoubojstvo, novinar Scott McGrath sumnja u to i smatra da je Ashley ustvari ubijena. Istražujući neobične okolnosti iz Ashleyina života, McGrath se suočava s ostavštinom njezina oca: legendarnog režisera Stanislasa Cordove – čovjeka koji nije viđen u javnosti više od trideset godina. Iako je o Cordovinim mračnim i uznemirujućim filmovima pisano mnogo, o njemu kao čovjeku zna se vrlo malo. Vođen željom za osvetom, znatiželjom i potrebom da otkrije istinu, McGrath uz pomoć dvoje stranaca ulazi sve dublje u Cordovin sablastan i hipnotičan svijet. Posljednji put kad je bio nadomak tome da razotkrije mračnu stranu kultnog režisera, McGratha je napustila žena i ostao je bez posla. Ovaj put mogao bi izgubiti još i više. Noćni film postmodernistički je triler digitalnog doba koji je 2013. osvojio nagradu Shirley Jackson. Premda se žanrovski može svrstati u psihološki triler, riječ je o djelu vrlo složene strukture, koje se uvelike oslanja na izvantekstualne elemente koji čitanje pretvaraju u multimedijalnu avanturu. Više od stotinu poglavlja izmjenjuje se s izmišljenim dokumentima svih vrsta: pseudooriginalnim fotografijama, policijskim izvješćima, zdravstvenim kartonima, satelitskim kartama, novinskim reportažama i intervjuima.

Želite li pročitati knjigu?Noćni film u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pessl, Marisha. Čitati Noćni film Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE