Stvoreni za ljubav

Stvoreni za ljubav - Deveraux, Jude | Caritasspiritistcenter.org

... za ljubav book. Read 354 reviews from the world's largest community for readers ... << IZ LJUBAVI STVORENI ZA LJUBAV, NE ZA MRZNJU... | Facebook ... ... Za ljubav stvoreni! | Obitelj malih Marija ... za ljubav book. Read 354 reviews from the world's largest community for readers. Uspješna spisateljica Hayden Lane opčinjena je Jamesom Tavistoc... Svetozarevo, Šah club, 10.09.1988.Bojan '' Boxy '' Mitrović - solo gitara, vocalAleksandar '' Kića '' Kitanović - ritam gitara, prateći vocaliDragiša... Mukarci su stvoreni za asti i dobra djela, mukarci su... Ha, ha, rugala se Ca...

INFORMACIJA

AUTOR
Deveraux, Jude
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Stvoreni za ljubav.pdf

OPIS

Uspješna spisateljica Hayden Lane opčinjena je Jamesom Tavistockom glavnim junakom njezina posljednjeg romana zbog čega je napušta zaručnik. Ali ona ne tuguje, već posjećuje vidovnjakinju da sazna što više o Jamesu i sebi. Otkriva kako je u prošlom životu bila Lady de Grey, promiskuitetna žena iz doba viktorijanske Engleske. Želi doznati više pa se podvrgne hipnozi. No, stvari izmaknu kontroli pa umjesto da se samo prisjeti svog života, Hayden ga mora živjeti. Otkrit će drugu stranu žene koju je povijest zapamtila kao razvratnicu i jednog predivnog, samozatajnog muškarca. Pred njom je ljubav koja razara. Hoće li imati hrabrosti upustiti se u avanturu života?

Želite li pročitati knjigu?Stvoreni za ljubav u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Deveraux, Jude. Čitati Stvoreni za ljubav Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE