Astrološki vodič za slomljena srca

Astrološki vodič za slomljena srca - Zucca, Silvia | Caritasspiritistcenter.org

...ški vodič za slomljena srca 1. sezona Godina objave: 2021 Alice ima slomljeno srce i nikako ne može pronaći dečka ... Dobitnice knjige "Astrološki vodič za slomljena srca" ... . No kad upozna karizmatičnog astrološkog gurua, čini se da je napokon blizu pronalaska srodne duše. 1. Ovan 37 min Alice je shrvana kad joj se bivši dečko zaruči za drugu ženu. Astrološki vodič za slomljena srca duhovito i s britkom ironijom priča o usponima i padovima moderne žene pune života, proturječja i nadanja. Navršila je 30 godina i ne svojom krivnjom (a niti svojim izborom) i dalje je single. Zaposlena je u okruženju u k ... ASTROLOŠKI VODIČ ZA SLOMLJENA SRCA - Silvia Zucca - FOKUS ... ... . Navršila je 30 godina i ne svojom krivnjom (a niti svojim izborom) i dalje je single. Zaposlena je u okruženju u kojem nema baš neke velike prilike za napredovanjem. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Astrološki vodič za slomljena srca autora Zucca, Silvia. Pronađite najbolje cijene...

INFORMACIJA

AUTOR
Zucca, Silvia
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Astrološki vodič za slomljena srca.pdf

OPIS

Navršila je 30 godina i ne svojom krivnjom (a niti svojim izborom) i dalje je single. Zaposlena je u okruženju u kojem nema baš neke velike prilike za napredovanjem. A Alice Bassi sad je još i doznala da se njezin neprežaljeni bivši – ženi. Samo tako. Kao grom iz vedra neba. Naravno, to nije sve. U malu TV kuću u kojoj radi dolazi Davide Nardi. I više nego privlačan, tajanstvenog osmjeha, samo… Šteta što je došao zbog famozne reogranizacije ili, jasnije rečeno – podijeliti otkaze. No, Alice na televiziji upoznaje i Tija, glumca uvjerenog da zna tajnu uspješnosti – astrologiju. I ne misli pritom na „obični“ horoskop kakav se objavljuje u novinama, već na „istinsko“ čitanje zvijezda koje ukazuju na to koji su dani povoljni za karijeru, a kad je moguće pronaći srodnu dušu. Iako sumnjičava, Alice odluči pokušati i počinje izlaziti s muškarcima koji su s njom astrološki usklađeni. Međutim, slaganju zvijezda unatoč, nižu se pogrešni susreti, neugodni rastanci i iznenađenja koja bi najradije zaboravila. A sve to vrijeme, Davide ju sve više i više privlači. No, njega se ne usuđuje pitati koji je znak. I nije sigurna plaši li se da bi je odgovor mogao razočarati ili, još gore, očarati.

Želite li pročitati knjigu?Astrološki vodič za slomljena srca u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zucca, Silvia. Čitati Astrološki vodič za slomljena srca Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE