Život bez šećera

Život bez šećera - Alpert, Brooke | Caritasspiritistcenter.org

...ivot bez šećera. 935 likes · 2 talking about this ... Jafa kolač bez šećera, bez brašna, bez glutena - Coolinarika ... ... Hrana bez šećera: popis ... ivot bez šećera. 935 likes · 2 talking about this. Da organizam zaista prestane zudjeti za "divljim" secerima koji mu ne koriste,potvrdit ce oni kojima... Život bez šećera. Brooke Apert, Patricia Farris. Nutricionistica Brooke Alpert i dermatologinja dr. Patricia Farris u knjizi Život bez šećera predstavile su revolucionaran program koji neće samo... Jer, bez šećera, može li život biti sladak? A dijeta bez šećera upravo sugeriše da ćemo okusiti Tako da, ako prihvatite dijetu bez šećera kao vaš životni stil, plan je održiv i može vam...

INFORMACIJA

AUTOR
Alpert, Brooke
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Život bez šećera.pdf

OPIS

Šećer, pogubna bijela tvar koja u pogledu izazivanja ovisnosti nadmašuje kokain, postala je žarište pozornosti zdravstvenih stručnjaka širom svijeta. Svi znamo da prehrana bogata šećerom može prouzročiti pretilost, srčanu bolest, rak i dijabetes, a povezana je i s drugim ozbiljnim zdravstvenim stanjima kao što su slab razvoj mozga u djece ili čak Alzheimerova bolest. Od žlica šećera koji sipamo u čaj i kavu do najviših razina fruktoze skrivenih u pakiranoj hrani i pićima, suvišan šećer čini nas ne samo pretilima i bolesnima nego i uzrokuje prijevremeno starenje naše kože. Nutricionistica Brooke Alpert i dermatologinja dr. Patricia Farris u knjizi Život bez šećera predstavile su revolucionaran program koji neće samo ograničiti suvišan šećer u krvi i stanjiti vaš struk, nego će i zaustaviti vašu žudnju za šećerom, pomoći vam pomladiti kožu i postići dobro zdravlje. Tajna?Trodnevna apstinencija od šećera s ciljem uklanjanja šećera iz organizma i trodnevno obnavljanje kože na putu prema dobrom izgledu i stanju u kojem ćete se osjećati sjajno. Plan prehrane za četiri tjedna, slasni recepti i prijedlozi jelovnika koji će vam pomoći izgubiti neželjene kilograme i sačuvati vitkost. Režim njege kože za četiri tjedna, kako biste se suprotstavili procesu starenja i održali kožu mladenačkom.Ovaj jednostavni kombinirani pristup nastojanju da izgledate i osjećate se najbolje prepun je neprocjenjivo vrijednih savjeta. Što je najvažnije, oslobodit će vas ovisnosti o šećeru jednom zauvijek.

Želite li pročitati knjigu?Život bez šećera u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Alpert, Brooke. Čitati Život bez šećera Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE