Seksualnost u Europi 20. stoljeća

Seksualnost u Europi 20. stoljeća - Herzog, Dagmar | Caritasspiritistcenter.org

...erzog otvara svoju 'Seksualnost u Europi 20 ... (@sexualtinder) | Твиттер ... . stoljeća' konstatacijom da se minulo stoljeće često doživljava (i) kao stoljeće seksa, i to zato što je naprosto na prvi pogled očito da je to doba iznjedrilo toliko dalekosežne, epohalne promjene i preokrete o onome što mi danas, samorazumljivo... Knjigu "Seksualnost u europi 20 stoljeća" Dagmara Herzoga naručite online na web stranicama Knjižare Ljevak. Povijest seksualnosti u Europi dvadesetog ... PDF Sveučilište u rijeci ... . Povijest seksualnosti u Europi dvadesetoga stoljeća ne može se svesti na jedan zaplet i šačicu glavnih likova, upravo suprotno, ona s...

INFORMACIJA

AUTOR
Herzog, Dagmar
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Seksualnost u Europi 20. stoljeća.pdf

OPIS

Seksualni rad, emancipacija ženske seksualnosti, seksologija, kontracepcija, pobačaj, pornografija, homofobija, nastanak i uspon LGBT pokreta, seksualne reforme i revolucije, rođenje “romantične ljubavi”, seksualno nasilje, nastanak egalitarnoga braka, kulturni ratovi iz 1980-ih, neokonzervativna reakcija na stoljeće seksualnih reformi, životno partnerstvo i bračna ravnopravnost… Povijest seksualnosti u Europi dvadesetoga stoljeća ne može se svesti na jedan zaplet i šačicu glavnih likova, upravo suprotno, ona se račva u bezbroj rukavaca, obiluje tragičnim, gdjekad i tragikomičnim preokretima, poražavajućim i trijumfalnim raspletima, trenucima znatiželje, patnje i straha te, možda najvažnije, trenucima dotad neviđenih otpora i hrabrosti.

Želite li pročitati knjigu?Seksualnost u Europi 20. stoljeća u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Herzog, Dagmar. Čitati Seksualnost u Europi 20. stoljeća Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE