Oteta nevjesta

Oteta nevjesta - Dodd, Christina | Caritasspiritistcenter.org

...EVJESTA je povijesni ljubavni roman te treći i završni dio serije o izgubljenim princezama američke spisateljice Christine Dodd ... Halid Muslimovic - Nevjesta - (Audio 2007) - YouTube ... ... Oteta nevjesta by Christina Dodd ... EVJESTA je povijesni ljubavni roman te treći i završni dio serije o izgubljenim princezama američke spisateljice Christine Dodd. Knjiga Oteta nevjesta, autorica Christina Dodd, izdanje Mozaik knjiga, meki uvez, nova samo jednom čitana + poštarina. OTETA NEVJESTA. 119,00 Kn. Povijesni ljubavni roman. Budite prvi koji ocjenjuju "OTETA NEVJESTA" Otkaži odgovor. Oteta nevjesta book...

INFORMACIJA

AUTOR
Dodd, Christina
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Oteta nevjesta.pdf

OPIS

Jednom davno…u vihoru rata, tri mlade princeze bile su primorane u najvećoj tajnosti napustiti svoju malu voljenu domovinu, koja se nalazila visoko u Pirenejima. Ubrzo, izgubio im se svaki trag… a tako bi i ostalo, da se nije pojavio princ, koji je odlučio pronaći ih i dovesti kući. Princeza Sorcha i princ Rainger od rane su mladosti bili suđeni jedno drugome. No u njihove živote uplela se revolucija – i rastavila ih. Ona je završila u samostanu na škotskom otočiću, on u tamnici. Nakon nekog vremena, do Sorche su doprle glasine da je Rainger mrtav. Kad je došlo vrijeme da Sorcha napusti samostan, na putu kući pridružio joj se skromni ribar. Iako to nije mogla znati, ribar je bio upravo Rainger. Nakon dugogodišnjeg boravka u tamnici, uvelike se promijenio i od lakomislenog mladića pretvorio se u opasnog muškarca spremnog na sve kako bi oslobodio svoj narod od jarma tiranina koji je preuzeo vlast u njegovoj domovini. Budući da je taj cilj mogao ostvariti jedino ako se vjenča sa Sorchom, njezin život postao mu je važniji od ičega na svijetu. Morao ju je pod bilo koju cijenu zaštititi i dovesti je kući živu i zdravu. No kako zaštititi djevojku koja vjeruje svakome koga sretne na putu? I kako ju sačuvati od nevolje kad ih neprestano sama traži? Nije mu bilo druge nego poslužiti se šarmom kao svojim najjačim oružjem i zavesti je.

Želite li pročitati knjigu?Oteta nevjesta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dodd, Christina. Čitati Oteta nevjesta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE