Ally Hughes se ponekad seksa

Ally Hughes se ponekad seksa - Moulin, Jules | Caritasspiritistcenter.org

...ughes se ponekad seksa - Samohranoj mladoj majci Ally Hughes život nije lak: nastoji se izboriti za stalno mjesto na sveučilištu, ima previše studenata, šefica je maltretira, a ni privatna situacija nije išta bolja: kuća u kojoj živi raspada se, majka je kritizira za ... Ally Hughes Se Ponekad Seksa, Jules Moulin ... ... ... Knjiga Ally Hughes se ponekad seksa Jules Moulin | Knjižara Znanje Ally Hughes se ponekad seksa Ally je mlada sveučilišna profesorica, omiljena od studenata ali ne i od šefice, kod koje se još uvijek bori za status. Kao samohrana majka odlučila se za miran i povučen život, daleko o ... Ally hughes se ponekad seksa, Jules Moulin | Abrakadabra ... ... . Kao samohrana majka odlučila se za miran i povučen život, daleko o...

INFORMACIJA

AUTOR
Moulin, Jules
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ally Hughes se ponekad seksa.pdf

OPIS

Ally je mlada sveučilišna profesorica, omiljena od studenata ali ne i od šefice, kod koje se još uvijek bori za status. Kao samohrana majka odlučila se za miran i povučen život, daleko od mogućnosti da u njega uđe muškarac. S vremenom, za oko će joj zapeti njen deset godina mlađi student Jake, koji je već dugo potajno zaljubljen u nju. Nakon jednog strastvenog vikenda putevi će im se razdvojiti, a nekoliko godina kasnije Jake će se pod imenom Noah iznenada pojaviti u Allynom domu kao potencijalni partner njene kćeri Lizzie… Prozni prvijenac suvremene američke spisateljice vesela je i romantična priča mjestimice s neskrivenim erotskim nabojem.

Želite li pročitati knjigu?Ally Hughes se ponekad seksa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Moulin, Jules. Čitati Ally Hughes se ponekad seksa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE