Filip – Priča o orahovu kovčežiću

Filip – Priča o orahovu kovčežiću - Aralica, Ivan | Caritasspiritistcenter.org

...lip - priča o orahovu kovčežiću živa je slika iskustva naraštaja koji pripada shizofrenu vremenu, onom u kojem nastaju podvojenosti društva i podvojenosti u društvu ... Obara Srbiju i region: Saša Kovačević objavio spot koji prati filmska priča ... . Predajući i tijelo i duh vjeri u novo doba i idejama o novom socijalističkom društvu slobode, jednakosti, bratstva i jedinstva... ''Roman Filip - priča o orahovu kovčežiću živa je slika iskustva naraštaja koji pripada shizofrenu vremenu, onom u kojem nastaju podvojenosti društva i podvojenosti u društvu. Predajući i tijelo i duh vjeri u novo doba i idejama o novom socijalističkom društvu slobode, jednakosti, bratstva i jedinstva... ... Priča o izgubljenoj djevojčici Elena Ferrante - Jeftinije.hr ... . Predajući i tijelo i duh vjeri u novo doba i idejama o novom socijalističkom društvu slobode, jednakosti, bratstva i jedinstva......

INFORMACIJA

AUTOR
Aralica, Ivan
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Filip – Priča o orahovu kovčežiću.pdf

OPIS

Roman Filip – priča o orahovu kovčežiću živa je slika iskustva naraštaja koji pripada shizofrenu vremenu, onom u kojem nastaju podvojenosti društva i podvojenosti u društvu. Predajući i tijelo i duh vjeri u novo doba i idejama o novom socijalističkom društvu slobode, jednakosti, bratstva i jedinstva, Filip Čavlina, dijete dalmatinskoga krša i kamena, poslije povratka sa služenja vojnoga roka u rodni kraj kroči prostorom kojemu više ne pripada i koji ne pripada njemu. Obećanja modernih proroka o novom i boljem svijetu socijalističkoga društva te nemogućnost razumijevanja i prihvaćanja brzih promjena u društvu i sustavu okosnica su ove romaneskne priče o prepuštanju struji i dobrovoljnome izgnanstvu.

Želite li pročitati knjigu?Filip – Priča o orahovu kovčežiću u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Aralica, Ivan. Čitati Filip – Priča o orahovu kovčežiću Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE