Znantastični planet Zemlja

Znantastični planet Zemlja

...čni planet zemlja. Sastavni interaktivni globus koji se okreće ... Planet ZEMLJA ... ... PDF Obrazac Metodičkih preporuka za ostvarivanje odgojno -obrazovnih... ... čni planet zemlja. Sastavni interaktivni globus koji se okreće. 79,90 kn. Budite prvi koji će recenzirati "ZNANTASTIČNI PLANET ZEMLJA" Otkaži odgovor. Znantastični planet zemlja. Sastavi vlastiti globus koji se okreće i istraži čuda našeg planeta. Kroz više od 20 zabavnih i praktičnih pokusa saznat ćeš mnogo toga zan...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Znantastični planet Zemlja.pdf

OPIS

ZNANTASTIČNI PLANET ZEMLJA Sastavi vlastiti globus koji se okreće i istraži čuda našeg planeta. Kroz više od 20 zabavnih i praktičnih pokusa saznat ćeš mnogo toga zanimljivog o postanku Zemlje, njezinoj građi, atmosferi i o vremenskim pojavama. Otkrit ćeš sile koje se kriju iza gibanja tektonskih ploča, postanka planina i krajolika, te promjene u staništima na Zemlji od pradavnih vremena do današnjih dana.

Želite li pročitati knjigu?Znantastični planet Zemlja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Znantastični planet Zemlja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE