Tri čuda

Tri čuda - McNaught, Judith | Caritasspiritistcenter.org

...oman Tri čuda zabavno je i romantično djelo koje će, zacijelo, oduševiti sve poklonike jedne od omiljenih kraljica ljubavnih romana Judith McNaught ... 'NEBESA' Domaća filmska alegorija s elementima crne ... ... . Usred kraljevskog Londona živi mlada ljepotica Julianna Skeffington. Prepuna je životnih planova, toliko toga želi, a jedino u što je sigurna jest to da se ne želi udati. Tri čuda. 90 minuta. 625. Možda već postoji takav recept, možda i sličan, ali ja ću napisati recept koji imam. Kolač je super fin, lijep, izdašan, a topi se u ustima kao pjena…. Možda već postoji takav recept, možda i sličan, ali ja ću napisati recept ... Četiri euharistijska čuda koja su se dogodila posljednjih ... ... . Kolač je super fin, lijep, izdašan, a topi se u ustima kao pjena…. Možda već postoji takav recept, možda i sličan, ali ja ću napisati recept koji imam. TRI ČUDA - FENOMENALAN KOLAČ - KUHARSKI TRIKOVI KUHARSKI TRIKOVI Naslovnica Deserti Glavna jela Hljeb i peciva Juhe i čorbe Predjela Prilozi Salate Zimnica Zanimlji...

INFORMACIJA

AUTOR
McNaught, Judith
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tri čuda.pdf

OPIS

Usred kraljevskog Londona živi mlada ljepotica Julianna Skeffington. Prepuna je životnih planova, toliko toga želi, a jedino u što je sigurna jest to da se ne želi udati. No onda će upoznati dekadentnog Nicholasa DuVillea, jednog od najuglednijih pripadnika visokog društva. On je umoran od života i siguran da ne postoji žena koja bi ga bilo čime mogla iznenaditi. No uskoro će ipak otkriti da se grdno prevario. Jer kad čuje Juliannin skandalozan prijedlog…Kratki roman Tri čuda zabavno je i romantično djelo koje će, zacijelo, oduševiti sve njezine poklonike.

Želite li pročitati knjigu?Tri čuda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor McNaught, Judith. Čitati Tri čuda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE