Klub Bilderberg i Trilaterala

Klub Bilderberg i Trilaterala - Moro, Domenico | Caritasspiritistcenter.org

... Moro. Klub Bilderberg i Trilaterala. Oni upravljaju svijetom ... trilaterala | Видео ... . Riječ je o organizaciji koja se naziva Bilderberg, koja tajno djeluje već šest desetljeća, koju sačinjavaju najutjecajniji i najmoćniji zapadni bankari, političari, vojnici, industrijalci, geostratezi, diplomati, koji se sastaju jednom godišnje... Klub Bilderberg i trilaterala. Oni upravljaju svijetom. Kakva će biti budućnost svijeta, odlučuje nekoliko stotina ljudi okupljenih u dvjema tajnim Za Klub Bilderberg jedino se zna da je osnovan prije šezdeset godina u jednom nizozemskom hotelu, da okuplja najutjecajnije i najmoćnije ljude Zapada... Klub Bilderberg i Trilaterala book. Read reviews from wor ... Klub Bilderberg i trilaterala, Domenico Moro ... ... Klub Bilderberg i Trilaterala book. Read reviews from world's lar...

INFORMACIJA

AUTOR
Moro, Domenico
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Klub Bilderberg i Trilaterala.pdf

OPIS

Talijanski sociolog i politolog Domenico Moro detaljno je istražio najtajniju i najmoćniju privatnu svjetsku organizaciju, za koju se tvrdi da – zapravo – upravlja svijetom. Riječ je o organizaciji koja se naziva Bilderberg, koja tajno djeluje već šest desetljeća, koju sačinjavaju najutjecajniji i najmoćniji zapadni bankari, političari, vojnici, industrijalci, geostratezi, diplomati, koji se sastaju jednom godišnje, svaki puta na drugom tajnom mjestu. Ta je grupa toliko je tajna da se ne zna niti tko su joj svi članovi. Nitko osim sudionika ne smije prisustvovati tim godišnjim sastancima, o kojima se medijima nikada ništa ne objavljuje niti prije, niti nakon održavanja, pa se ne zna ni tko im prisustvuje, niti kakav je dnevni red. Posljednjih godina jedino se unaprijed zna saznati gdje će se naredno zasjedanje održati, a te lokacije se svake godine mijenjaju iz zemlje u zemlju. Svaki skup održava se uz najstrože mjere sigurnosti, a budući da se tamo redovito okupljaju najmoćniji i najbogatiji često, te skupove osigurava i vojska zemlje domaćina.

Želite li pročitati knjigu?Klub Bilderberg i Trilaterala u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Moro, Domenico. Čitati Klub Bilderberg i Trilaterala Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE