Čuda i zagonetke neobjašnjivoga

Čuda i zagonetke neobjašnjivoga - Farrington, Karen | Caritasspiritistcenter.org

... ČUDA I ZAGONETKE NEOBJAŠNJIVOGA saznajte činjenice o najnevjerojatnijim, najčudnijim i najneobičnijim tajnama našeg planeta ... Karen Farrington: Čuda i zagonetke neobjašnjivoga ... . U ovoj iznimnoj antologiji zbunjujućega i bizarnog autorica prepričava posljednja istraživanja neobičnih fenomena koje je čovječanstvo mistificiralo stoljećima. Gdje je god to bilo moguće, bogati tragovi u knjizi Čuda i zagonetke neobjašnjivoga potkrijepljeni su posebno odabranim slikama koje pružaju dodatan uvid u prirodu nepoznatoga. Ovo uvjerljivo i suvremeno istraživanje zaprepašćujućih tajni našeg planeta zasigurno će vas i zaintrigirati i zadiviti. ... Moderna vremena :: Čuda i zagonetke neobjašnjivoga ... . Ovo uvjerljivo i suvremeno istraživanje zaprepašćujućih tajni našeg planeta zasigurno će vas i zaintrigirati i zadiviti. Čuda i zagonetke neobjašnjivoga - Priče koje su tijekom povijesti slovile kao najnevjerojatnije, najčudnije i najneobičnije, u ovoj su knjizi nanovo ispričane...

INFORMACIJA

AUTOR
Farrington, Karen
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuda i zagonetke neobjašnjivoga.pdf

OPIS

Priče koje su tijekom povijesti slovile kao najnevjerojatnije, najčudnije i najneobičnije, u ovoj su knjizi nanovo ispričane do živopisnih detalja, od grotesknih do jezivih, od nezemaljskih do neobjašnjivih. Teme obrađuju izvanzemaljske otmice, neobičnosti u životinjskom svijetu, događaje u Roswellu i vikinške legende o Krakenu. Gdje je god to bilo moguće, bogati tragovi u knjizi Čuda i zagonetke neobjašnjivoga potkrijepljeni su posebno odabranim slikama koje pružaju dodatan uvid u prirodu nepoznatoga. Ovo uvjerljivo i suvremeno istraživanje zaprepašćujućih tajni našeg planeta zasigurno će vas i zaintrigirati i zadiviti.

Želite li pročitati knjigu?Čuda i zagonetke neobjašnjivoga u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Farrington, Karen. Čitati Čuda i zagonetke neobjašnjivoga Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE