Iscjelitelj

Iscjelitelj - Gordon,Noah | Caritasspiritistcenter.org

...6 CROATIA RECORDSISCJELITELJU Tvojim rukama je cijeli život mojZnam da Ti si sa nom kroz bol Kad prolazimMoja si utjehaMoja si utjehaVJERUJEM ... Iscjelitelj - Emanuel - Скачать бесплатно и слушать онлайн... ... ... EMANUEL - ISCJELITELJ (OFFICIAL VIDEO) - YouTube ... 6 CROATIA RECORDSISCJELITELJU Tvojim rukama je cijeli život mojZnam da Ti si sa nom kroz bol Kad prolazimMoja si utjehaMoja si utjehaVJERUJEM... Iscjelitelj. Перевод «iscjelitelj» на русский язык: «iscjelitel...

INFORMACIJA

AUTOR
Gordon,Noah
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Iscjelitelj.pdf

OPIS

Devetogodišnji Robert Jeremy Cole moći će, kad odraste, za sebe reci da je imao sreće u nesreći. Kad su mu 1021. godine umrli roditelji, a braca i sestra razdijeljeni drugim obiteljima i skrbnicama, on je uspio izbjeći sudbinu da bude prodan u roblje i otisnuo se u svijet. Henry Croft bio je čovjek koji se bavio liječenjem najsiromašnijih i koji je sitnim prevarama pokušavao preživjeti. Kad primi Roba u svoje društvo počet ce ga podučavati najprimitivnijim medicinskim metodama toga vremena i tako zainteresirati za liječenje bolesnika. Rob ce, susrećući se s brojnim bolesnicima koje neće moći izliječiti, odlučiti da ce postati pravi, školovani liječnik, a u njegovoj odluci neće ga obeshrabriti ni činjenica da se škola nalazi na drugom kraju svijeta – u Perziji. Put na koji ce krenuti odvest ce ga u neizvjesnost, u drugu kulturu i vjeru, ali i u ljubav koja ce ga uvijek vjerno čekati. Opsežni povijesni roman Iscjelitelj prvi je dio tzv. liječničke trilogije koja prati članove obitelji Cole koji se, svaki u svom vremenu, suočavaju s dvojbama koje donosi medicina tog doba. Rob u Iscjelitelju pokušava napustiti primitivne metode liječenja dominantne u srednjem vijeku i učiti znanstveno potvrđenu medicinu u čemu će mu umnogome pomoći tzv. šesto čulo, neobičan dar koji mu omogućuje da predosjeti smrt svojih bolesnika. Icjelitelj je najveći uspjeh američkog pisca Noaha Gordona (Šaman, Iscjelitelj iz Zaragoze, Rabin, Jeruzalemski dijamant) a do sada je prodan u milijunskim nakladama.

Želite li pročitati knjigu?Iscjelitelj u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gordon,Noah. Čitati Iscjelitelj Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE