Kad će doći Babilon

Kad će doći Babilon - Herceg, Ivan | Caritasspiritistcenter.org

... KAD ĆE DOĆI BABILON. Osobna poetika Ivana Hercega na tragu je onih poetika koje se obraćaju svijetu punom znakova ... Rješenje o zaraženosti koronom će doći, a možda i neće - N1 ... . Plašt znakova koji je prikrivao svijet na kakvoga kada piše o riječima i stvarima misli Michel Foucault... Kad će doći Babilon? Nakladnik: Hrvatsko društvo pisaca. 12/2013. U zagrebačkom caffeu 'U dvorištu' večeras u 20 sati održat će se promocija nove knjige Ivana Hercega 'Kad će doći Babilon', u izdanju Hrvatskog društva pisaca. O knjizi će govoriti urednik Ervin Jahić i kritičar Davor Šalat, dok je za glazbeni dio zadužena Nina Romić. ... preuzmi pdf torrent Kad će doći Babilon ... . O knjizi će govoriti urednik Ervin Jahić i kritičar Davor Šalat, dok je za glazbeni dio zadužena Nina Romić. Kad c...

INFORMACIJA

AUTOR
Herceg, Ivan
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad će doći Babilon.pdf

OPIS

Stihozbirka poznatog hrvatskog suvremenog pjesnika srednje generacije (rođen u Krapini, živi u Zagrebu). Hercegova osobna poetika na tragu je onih poetika koje se obraćaju svijetu punom znakova. Tematiziraju se riječi, pojmovi, slike, konkretna stvarnost, svemir, onostranost… Pjesnikov neoegzistencijalizam je najčešće neortodoksan, odmaknut od preskriptivnih književnih poetika (na pr. semantokonkretističke, stvarnosne, metafizičke, ali i ortodoksno egzistencijalističke) koje bi često problematičan obzor egzistencijalnog iskustva i jezičnih potencijala svodile na isključive ili – ili odgovore.

Želite li pročitati knjigu?Kad će doći Babilon u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Herceg, Ivan. Čitati Kad će doći Babilon Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE