Zločini nad civilima u srpsko-crnogorskoj agresiji na RH

Zločini nad civilima u srpsko-crnogorskoj agresiji na RH - Hebrang, Andrija | Caritasspiritistcenter.org

...ivilima u srpsko-crnogorskog agresiji na Republiku Hrvatsku" morala je biti napisana, ako radi ničeg drugog onda zbog 345 ubijene djece i njih 108 koji Na temelju višestruko provjerenih podataka o svakoj civilnoj žrtvi, Hebrang iznosi podatak da je u agresiji na Hrvatsku ubijeno više civila 7263 ... PDF Ratni zlocinu srpskih snaga nad Hrvatima i muslimanima u Bosanskoj... ... ... Zločini nad civilima u srpsko-crnogorskoj agresiji na Republiku Hrvatsku. vaki oduzeti ljudski život je najveći zločin. Bez obzira na pripadnost bilo kojoj etničkoj, vjerskoj, političkoj ili drugoj skupini, svaki čovjek je jedinka koja zaslužuje poštovanje, pravo na život kao i na korištenje svih pozitivnih tekovina... Način dostave: 1) Osobno preuzimanje ( Zagreb ) 2) Tisak kiosk ili HP slanje običnom po ... Verbum | Zločini nad civilima u srpsko-crnogorskoj agresiji na... ... . Bez obzira na pripadnost bilo kojoj etničkoj, vjerskoj, političkoj ili drugoj skupini, svaki čovjek je jedinka koja zaslužuje poštovanje, pravo na život kao i na korištenje svih pozitivnih tekovina... Način dostave: 1) Osobno preuzimanje ( Zagreb ) 2) Tisak kiosk ili HP slanje običnom poštom = dodatno 15 kn ili 10kn na cijenu knjige (potrebna prethodna uplata ukupnog iznosa) 3) HP plaćanje pouzećem (otkupnina) = dodatno 20...

INFORMACIJA

AUTOR
Hebrang, Andrija
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zločini nad civilima u srpsko-crnogorskoj agresiji na RH.pdf

OPIS

Svaki oduzeti ljudski život je najveći zločin. Bez obzira na pripadnost bilo kojoj etničkoj, vjerskoj, političkoj ili drugoj skupini, svaki čovjek je jedinka koja zaslužuje poštovanje, pravo na život kao i na korištenje svih pozitivnih tekovina moderne civilizacije.Zataškavanje istine o ratnim zločinima, a svako ubojstvo civila jest takav zločin, pokušaj je izjednačavanja žrtve i agresora. Nema pomirenja bez istine, kao što nema ni jamstva trajnoga mira bez kažnjavanja zločinaca. Proces kažnjavanja onih koji su ubili preko sedam tisuća hrvatskih civila u srpsko-crnogorskoj agresiji na Hrvatsku, jednako kao i onih koji su uništavali hrvatske bolnice, silovali tisuće žena i odveli u zarobljeništvo tisuće osoba, nije ni počeo. Brojni počinitelji još uvijek su među nama.Hoće li oni biti milostivi i ne ponoviti zločin, onako kako smo mi milostivi prema njima? Imamo li pravo nad žrtvom prešutjeti zločin i krivca? Imamo li to pravo pred poviješću, želeći da se ona više nikada i nigdje ne ponovi?

Želite li pročitati knjigu?Zločini nad civilima u srpsko-crnogorskoj agresiji na RH u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hebrang, Andrija. Čitati Zločini nad civilima u srpsko-crnogorskoj agresiji na RH Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE