Ginekologija i porodništvo za VMŠ

Ginekologija i porodništvo za VMŠ - Habek, Dubravko | Caritasspiritistcenter.org

...OGIJA I PORODNIŠTVO, 2. izd. Ovaj udžbenik za visoke zdravstvene studije je izravni doprinos upražnjenom mjestu medicinske publicistike iz ginekologije i porodništva za visoke zdravstvene studije ... Ginekologija i porodništvo - CentarZdravlja ... . Ginekologija i porodništvo. Dermatologija i venerologija. Cervikalni brisevi, kolposkopija. Ultrasonografija, color doppler. Prekoncepcijsko savjetovanje, priprema za trudnoću. Kontracepcija-različite metode i pristupi u skladu sa zdravstvenim stanjem i potrebama pacijentica.  [email protected] Заказ ... Ginekologija in porodništvo - ABC zdravja ... .  [email protected] Заказ...

INFORMACIJA

AUTOR
Habek, Dubravko
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ginekologija i porodništvo za VMŠ.pdf

OPIS

Ovaj udžbenik za visoke zdravstvene studije je izravni doprinos upražnjenom mjestu medicinske publicistike iz ginekologije i porodništva za visoke zdravstvene studije. Djelo je pisano suvremeno: didaktički jasno, metodički pristupačno, uz izvanredni slikovni prikaz raznih stanja i tablične prikaze podjela bez bespotrebnih ponavljanja u tekstu. Poglavlja su obrađena prema aktualnim smjernicama, podjelama i klasifikacijama bolesti i liječenja, obuhvativši sve subspecijalnosti ginekologije i opstetricije u opsegu znanja potrebnom za visoke zdravstvene studije. Autor nas voj iskustven, tipičan način prikazuje pristup pacijenticama holistički – cjelovit i danas prijeko potreban način, kako u dijagnostičkom, tako i u terapijskom smislu, pa uz konvencionalno liječenje i komplementarne metode navodi i one, danas znanstveno utemeljene i nezamjenjive (npr. akupunktura, fitoterapija, homeopatija). Suvremenim pristupom i trudom autora, udžbenik je postao hrvatski prvijenac za visoke zdravstvene studije iz ove struke, a cjeloviti način prezentacije djela daje mu karakteristiku europskog udžbenika, što će zasigurno kod čitatelja, studenata i profesora zadobiti naklonost te će udžbenik rado koristiti kroz studij i svakodnevni rad.

Želite li pročitati knjigu?Ginekologija i porodništvo za VMŠ u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Habek, Dubravko. Čitati Ginekologija i porodništvo za VMŠ Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE