201 način da muškarca izludite u krevetu

201 način da muškarca izludite u krevetu - Robbins, Tina | Caritasspiritistcenter.org

...a Knjige Erotika/seks 201 NAČIN DA MUŠKARCA IZLUDITE U KREVETU: zadovoljite njega ... Kako uzbuditi muskarca u krevetu - Susret s djevojkom - Blog.hr ... ...i sebe. Čak i ako je vaš seksualni život odličan, novi trikovi i nove, originalne ideje uvijek dobro dođu u krevetu, a do njih ćete najlakše doći uz pomoć ove... 201 način da muškarca izludite u krevetu. Ova je knjiga namijenjena ženama koje misle da ne znaju baš sve o seksu, a posebice onima koje žele naučiti nešto novo ili koje, od straha da ne upadnu u dosadnu rutinu, u svoju dugogodišnju vezu žele unijeti poticajne promjene. Slučajni prolaznik danas je pronašao telo muškarca na proplanku u blizini neka ... Žene savjetuju muškarcima: Ovo je 15 načina da nas izludite ... . Slučajni prolaznik danas je pronašao telo muškarca na proplanku u blizini nekadašnje srednje Ekonomske škole, a danas TTSŠ „ Despot Đurađ" u Ulici Crvene Armije na periferiji Smedereva. Čovek ko...

INFORMACIJA

AUTOR
Robbins, Tina
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
201 način da muškarca izludite u krevetu.pdf

OPIS

Ova je knjiga namijenjena ženama koje misle da ne znaju baš sve o seksu, a posebice onima koje žele naučiti nešto novo ili koje, od straha da ne upadnu u dosadnu rutinu, u svoju dugogodišnju vezu žele unijeti poticajne promjene. Čak i ako je vaš seksualni život odličan, novi trikovi i nove, originalne ideje uvijek dobro dođu u krevetu, a do njih ćete najlakše doći uz pomoć ove knjige. Budite otvoreni i istražujte. Tajna dobrog seksa leži u mašti, a njegova je moć skrivena u našem umu.

Želite li pročitati knjigu?201 način da muškarca izludite u krevetu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Robbins, Tina. Čitati 201 način da muškarca izludite u krevetu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE