Neodoljiva čokolada

Neodoljiva čokolada

...je kritikuju, neki je hvale, a ono što je sigurno je da se teško može odoleti čokoladi ... Neodoljiva čokolada - ni kraljica ne može živjeti bez nje ... ... Neodoljiva Čokolada - YouTube ... je kritikuju, neki je hvale, a ono što je sigurno je da se teško može odoleti čokoladi. Ako imate kućne ljubimce, nikako nemojte da im dajete... Čokolada se odlično sljubljuje s mnogim alkoholnim pićima, a nama je apsolutni favorit kombinacija s crvenim vinom. Tajna ove kreme su mascarpone i kvalitetna tamna čokolada. Kremu najprije dobro rashladi, a potom je posluži uz svježe voće, č...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Neodoljiva čokolada.pdf

OPIS

Dragi ljubitelji čokoladnih užitaka, došli ste na svoje. U ovoj ćete neodoljivoj knjizi naći više od 100 recepata za nebrojene čokoladne delicije – od prhkih pralina i keksa, preko slasnih krema bogata okusa, do fantasticnih kolača i raskošnih torti od čokolade. Jednostavni recepti popraceni su prekrasnim, privlacnim fotografi jama slastica u kojima ćete sigurno uživati i koje će vas nadahnuti da ihi sami isprobate. Uživajte u zamamnoj čokoladnoj kremi s lješnjacima, laganoj kremi od bijele čokolade s karamelom, eklerima, profi terolima, osvježavajućem čokoladnom kolaču s kruškama ili s narančom, profi njenoj torti od čokolade i šampanjca ili torti s čokoladnim šlagom… Ma koji recept odabrali, pred vama je prava čokoladna avantura koja će vas odvesti u svijet neponovljivih čokoladnih užitaka. U ovoj ćete knjizi naći i pregršt korisnih savjeta za lakšu i kreativniju pripremu slastica kao i razne zanimljivosti o namirnici koju toliko volimo – čokoladi. NEODOLJIVA ČOKOLADA obavezna je za sve one koji rado pripremaju čokoladne slastice i uživaju u maštovitim čokoladnim desertima! Prepustite se i vi novim, neodoljivim, slasnim čokoladnim užicima!

Želite li pročitati knjigu?Neodoljiva čokolada u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Neodoljiva čokolada Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE