Zakon o javnoj nabavi i ostali propisi

Zakon o javnoj nabavi i ostali propisi

...Zakon ne primjenjuje se na ugovore o javnoj nabavi i projektne natječaje koje naručitelj mora dodijeliti ili provesti u skladu s postupcima nabave koji se razlikuju od postupaka propisanih ovim Zakonom, a koji su propisani na jedan od sljedećih načina 2) na zaključenje ugovora o javnoj nabavci i konkurse za dizajn koji nisu izuzeti članom 20 ... Propisi ... . stav 1 Ako predmet ugovora o javnoj nabavci čine različiti predmeti nabavke (dobra, usluge ili radovi) Ako naručilac namerava da nabavi dobra, usluge ili radove sa specifičnim ekološkim, društvenim ili drugim... Zakoni i ostali propisi. Zakon o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima. Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke ... PDF Zakon o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine ... ... Zakoni i ostali propisi. Zakon o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima. Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Zakon o javnoj nabavi i ostali propisi.pdf

OPIS

ZAKON O JAVNOJ NABAVI S POJMOVNIM KAZALOM – OSTALI PROPISI Iz sadržaja: Zakon o koncesijama Zakon o javno-privatnom partnerstvu Zakon o Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave Zakon o javnoj nabavi, koji je u primjeni od 1. siječnja 2012., s pojmovnim kazalom te podzakonskim aktima kojima se osigurava cjelovitost uređenja sustava javne nabave. Osim tih propisa, ovo izdanje sadrži i Uredbu o javnoj nabavi za potrebe obrane i sigurnosti, novi Zako o koncesijama iz 2012. te Zakon o javno-privatnom partnerstvu. Objavljeni su i podzakonski akti za provedbu ovih zakona. Zbirka propisa sadrži i Zakon o Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave.

Želite li pročitati knjigu?Zakon o javnoj nabavi i ostali propisi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Zakon o javnoj nabavi i ostali propisi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE