Soda bikarbona – liječenje raka za sve, bogate i siromašne

Soda bikarbona – liječenje raka za sve, bogate i siromašne - Sircus, Mark | Caritasspiritistcenter.org

...ikarbona - liječenje raka za sve, bogate i siromašne ... Soda bikarbona: Liječenje raka za sve - Mark Sircus ... . PDFapurlbitvjo"oieShrgčaoa1ed5dtnearsj.eibtMsrirakaiaranrkokriamcbaaozaSankširasnncvje-uieg"s,ea. Ova je knjiga autorsko djelo, te prema tomu podliježe zakonskim odredbama o autorskim pravima. U autorovoj uspješnici o sodi bikarboni ispisani su čvrsti dokazi o pozitivnom djelovanju na zdravlje te alkalne soli. Ova najuobičajenija tvar korisna je za tako veliki broj bolesti da je potrebna knjiga ovakve veličine da se objasni zašto je to tako. Kad je pročitate i vi ćete biti svjetski stručnja ... Hoću knjigu - Soda bikarbona liječenje raka za sve, bogate... ... . Kad je pročitate i vi ćete biti svjetski stručnjak za bikarbonate. Soda bikarbona kao lek za različite tegobe. Soda bikarbona, takođe poznata i kao natrijum-bikarbonat ili jednostavno " bikarbonat" spada u antacide najbržeg dejstva. Nadamo se da ste saznali kako se sve soda bikarbona kao lek može upotrebiti, pre bilo kak...

INFORMACIJA

AUTOR
Sircus, Mark
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Soda bikarbona – liječenje raka za sve, bogate i siromašne.pdf

OPIS

Dr. Mark Sircus je autor desetak knjiga u kojima opisuje prirodne načine lije­čenja, pomoću minerala, vitamina i drugih prirodnih tvari koje svakodnevno sudjeluju u ljudskom metabolizmu. U autorovoj uspješnici o sodi bikarboni ispisani su čvrsti dokazi o pozitivnom djelovanju na zdravlje te alkalne soli. Ova najuobičajenija tvar korisna je za tako veliki broj bolesti da je potrebna knjiga ovakve veličine da se objasni zašto je to tako. Kad je pročitate i vi ćete biti svjetski stručnjak za bikarbonate. Ovo je prvi potpuni medicinski pregled natrijevog bikarbonata koji će promijeniti način razmišljanja o sodi bikarboni i način na koji se prakticira u medicini. Čini se da je natrijev bikarbonat jedan od najkorisnijih medicinskih spojeva jer su u fiziološkom smislu bikarbonati fundamentalni za život i zdravlje. Informacije u ovoj knjizi mijenjaju način na koji se liječi rak i ostale ozbiljne bolesti. Kronične i akutne bolesti mnogo se lakše rješavaju kad se upotrijebi ova snažna ruka me­dicine – soda bikarbona.

Želite li pročitati knjigu?Soda bikarbona – liječenje raka za sve, bogate i siromašne u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sircus, Mark. Čitati Soda bikarbona – liječenje raka za sve, bogate i siromašne Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE