Kako je (potresno) nastao Rat-Man

Kako je (potresno) nastao Rat-Man - Ortolani, Leo | Caritasspiritistcenter.org

..., glavni junak istoimenog strip serijala talijanskog autora Lea Ortolanija, je posve neobičan superjunak ... U potrazi za identitetom čitavu deceniju: Sa 19 je jedva čekala da... ... . On, naime, nema nikakve posebne moći... Rat-Man, glavni junak istoimenog strip serijala talijanskog autora Lea Ortolanija, je posve neobičan superjunak. On, naime, nema nikakve posebne moći - osim što je iznadprosječno slabašan, nesposoban, smotan i glup. Hoda naokolo u tajicama i nosi masku s mišjim ušima... S obzirom na nisku cijenu predmeta u poredbi sa poštarinom, za ovo vrijedi samo osobno preuzimanje u ... Rat-man 1: Kako je (potresno) nastao Rat-Man by Leo Ortolani ... ... S obzirom na nisku cijenu predmeta u poredbi sa poštarinom, za ovo vrijedi samo osobno preuzimanje u Osijeku ili Belom Manastiru. Slanje poštom ili Tiskom je moguće ako kupite još nešto jer se onda isplati. Rat-man 1 book. Read reviews from world's lar...

INFORMACIJA

AUTOR
Ortolani, Leo
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako je (potresno) nastao Rat-Man.pdf

OPIS

Rat-Man, glavni junak istoimenog strip serijala talijanskog autora Lea Ortolanija, je posve neobičan superjunak. On, naime, nema nikakve posebne moći – osim što je iznadprosječno slabašan, nesposoban, smotan i glup. Hoda naokolo u tajicama i nosi masku s mišjim ušima, ima vjernog batlera Lavoslava, usko surađuje sa šefom policije kapetanom Krikom, inspektor Branko mu je najbolji prijatelj, a tu je i Jasminka Stranputić, bivši poštar, sad platinasti transeksualac zaljubljen(a) u njega. Svi će vas oni do suza nasmijati u ovom urnebesnom spoju normalnih superherojskih priča, montipajtonovske komedije i strip/filmske parodije.

Želite li pročitati knjigu?Kako je (potresno) nastao Rat-Man u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ortolani, Leo. Čitati Kako je (potresno) nastao Rat-Man Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE