Pala karta

Pala karta - Šalković, Hrvoje | Caritasspiritistcenter.org

... to YouTube by DANCE ALL DAY Musicvertriebs GmbH Pala karta (Jebale nas pare!) · Atheist Rap Split ℗ 2019 Defenders of the Universe Released on ... Atheist Rap - Pala karta (Jebale nas pare!) скачать бесплатно минус... ... ... Pala karta (Jebale nas pare!) — слушать и скачать бесплатно... ... to YouTube by DANCE ALL DAY Musicvertriebs GmbH Pala karta (Jebale nas pare!) · Atheist Rap Split ℗ 2019 Defenders of the Universe Released on... Roman "Pala karta" prvi je roman poznatog putnika, pisca i putopisca Hrvoja Ša...

INFORMACIJA

AUTOR
Šalković, Hrvoje
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pala karta.pdf

OPIS

Roman Pala karta prvi je roman poznatog putnika, pisca i putopisca Hrvoja Šalkovića, objavljen prvi puta 2003. godine. Roman je napisan je u potezu veljača – travanj 2003. godine. Nastao je kao logičan slijed zapisa s putovanja, takozvanih week reporta koje je Šalković čitavo desetljeće slao svojim prijateljima s raznih putovanja. Spomenuto se putovanje dogodilo u siječnju i veljači 2002. godine, a podrazumijevalo je odlazak u Ameriku bez čvrstog plana kretanja, ali s luđačkom željom da se tamo ostane što duže, uz što je moguće više ludih dogodovština. Šalković je neko vrijeme proveo u New Orleansu, gdje ga je zakačio legendarni karneval Mardi Gras. Zatim je odletio u Chicago, pa se autobusom odvezao sve do Colorada… Svi su likovi, jednako kao i opisi gradova, hostela, krčmi i kolodvora u ovom romanu autentični. Barem devedeset posto opisanih dogodovština se zaista zbilo. Naravno, kao i u svim svojim romanima, autor čitatelju daje ublaženu, cenzuriranu verziju. Mnogi će ljubitelji Šalkovićeva pisanja izdvojiti Kartu kao najdraži roman. Zasigurno, ona nije tehnički savršena, jer radi se o prvijencu, ali stupanj prenošenja emocije koji je u njoj postignut na zavidnoj je razini. Šalkoviću nikada više nije uspjelo udahnuti toliku količinu samoće i otuđenosti niti u jedan lik iz kasnijih romana.

Želite li pročitati knjigu?Pala karta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Šalković, Hrvoje. Čitati Pala karta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE