Legenda o samoubojstvu

Legenda o samoubojstvu - Vann, David | Caritasspiritistcenter.org

... o samoubojstvu autobiografska je zbirka priča (središnja novela Otok Sukkwan uokvirena je s pet međusobno povezanih kratkih priča), nadahnuta stvarnim događajima ... Legenda Zvjezdanih staza razmišljao o samoubojstvu jer... - Index.hr ... ... 'LEGENDA O SAMOUBOJSTVU' - tportal ... o samoubojstvu autobiografska je zbirka priča (središnja novela Otok Sukkwan uokvirena je s pet međusobno povezanih kratkih priča), nadahnuta stvarnim događajima. 'Legenda o samoubojstvu' je zbirka priča, s jednom velikom središnjom novelom ili pak kraćim romanom, a sve one tematiziraju temeljnu autoro...

INFORMACIJA

AUTOR
Vann, David
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Legenda o samoubojstvu.pdf

OPIS

Legenda o samoubojstvu autobiografska je zbirka priča (središnja novela Otok Sukkwan uokvirena je s pet međusobno povezanih kratkih priča), nadahnuta stvarnim događajima. Kad je Davidu Vannu bilo trinaest godina, njegov otac, nemiran, nezadovoljan čovjek koji je vrludao Aljaskom otvarajući jednu zubarsku ordinaciju za drugom i propavši kao profesionalni ribar, pucao si je u glavu nakon telefonskog razgovora s drugom suprugom, Vannovom pomajkom. Nedugo prije nego što si je oduzeo život, otac ga je pitao bi li tu godinu proveo s njim u divljini, u kolibi na jugoistočnom aljaskom jezeru. Vann je odbio i središnji dio Legende o samoubojstvu, novela Otok Sukkwan, govori o tome što bi se dogodilo da je pristao. Ta snažna i potresna novela, koja obuhvaća dvije trećine zbirke, opisuje kušnje dječaka koji dolazi živjeti s nestabilnim ocem na pusti otok na Aljasci. Dječak, Roy, žali zbog svoje odluke da ostavi majku i sestru, dok njegov otac, Jim, postupno otkriva svoju sebičnost, nesposobnost i ludilo. Čini se kao da sve ide u pogrešnom smjeru i dolazi do stravične nesreće koja stvara neočekivan prevrat u priči.

Želite li pročitati knjigu?Legenda o samoubojstvu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vann, David. Čitati Legenda o samoubojstvu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE