Kako se gleda abeceda

Kako se gleda abeceda - Zubović,Sonja | Caritasspiritistcenter.org

...ca o slovima Kako se gleda abeceda Sonje Zubović već je više od deset godina na popisu lektirnih naslova za đake prvake ... PDF LEKTIRA ... . Razlikuje se od sličnih slovarica, ne samo inovativnim pristupom, nego i neobičnom vedrinom. Autorica je svojim ležernim i veselim načinom postigla da je djeca zavole i... Tako je i slikovnica Kako se gleda abeceda dobila pohvalu u Bruxellesu kao jedina slikovnica koju su ilustrirala sama djeca. Piše i knjige za odrasle NAJAVA I ČITANJE Učenicima najavljujem da ćemo upoznati neobičnu slikovnicu „Kako se prom ... Kako se gleda abeceda by Sonja Zubović ... . Piše i knjige za odrasle NAJAVA I ČITANJE Učenicima najavljujem da ćemo upoznati neobičnu slikovnicu „Kako se promatraju, frontalni gleda abeceda"u kojoj je autorica Sonja... Slikovnica o slovima Kako se gleda abeceda Sonje Zubovic vec je više od deset godina na popisu lektirnih naslova za dake prvake. Razlikuje s...

INFORMACIJA

AUTOR
Zubović,Sonja
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako se gleda abeceda.pdf

OPIS

Svladaj abecedu kroz igru! Zaviri u originalnost i maštovit pristup pomoću vedrih i duhovitih priča o slovima abecede. Ilustrirana je razigranim crtežima mališana iz vrtića i đaka iz nekoliko zagrebačkih osnovnih škola.

Želite li pročitati knjigu?Kako se gleda abeceda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zubović,Sonja. Čitati Kako se gleda abeceda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE