Potrošeni?

Potrošeni? - Doyle, Mollie | Caritasspiritistcenter.org

...ni is within the scope of WikiProject Croatia, a collaborative effort to improve the quality and coverage of articles related to Croatia on Wikipedia ... potrošeni proizvodi + utisci ... ... Milijuni potrošeni na Cijepi.Se, a ne koristi se. Šostar... | 24sata ... ni is within the scope of WikiProject Croatia, a collaborative effort to improve the quality and coverage of articles related to Croatia on Wikipedia. Drugo poglavlje iz knjige Branislava Dimitrijevića: Potrošeni socijalizam - Kultura, konzumerizam i društvena imaginacija u Jugoslaviji (1950-1974), koja uskoro izlazi u izdanju Fabrike knjiga i Peščanika. Ne-pot...

INFORMACIJA

AUTOR
Doyle, Mollie
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Potrošeni?.pdf

OPIS

Stanite iscrpljenosti na kraj i ponovno se osjećajte odličnoTijekom dugogodišnje prakse dr. Lipman, priznati stručnjak za integrativnu medicinu, često je svjedočio stanju koje naziva potrošenošću: pacijenti pate od nesanice, potištenosti, napadaja panike, probavnih tegoba, alergija, umora, bolova u mišićima i zglobovima, češće se razbolijevaju i duže oporavljaju. Nalazi su obično uredni, liječnici tegobe pripisuju starenju, a zapravo se radi o potrošenosti. Uzrok je to što čovjek ne živi u skladu s prirodnim ritmom: hrani se prerađenom hranom, nedovoljno se kreće, izložen je stresu i naporima te premalo i nekvalitetno spava. Dr. Lipman osmislio je šestotjedni program koji uklanja osjećaj potrošenosti i tegobe koje ga prate. Program povezuje dostignuća zapadnjačke medicine s mudrošću alternativnih pristupa te uključuje recepte za ukusna jela od organskih namirnica, vježbe iscjeljujuće joge, naputke za kvalitetniji san te plan uzimanja dodataka prehrani. Svi su savjeti pomno osmišljeni kako bi bili primjereni suvremenom čovjeku kojem je vrijeme dragocjeno. Program preporučuje i dr. Christiane Northrup te slavne osobe poput Kevina Bacona, Donne Karan, Gwyneth Paltrow, Maggie Gyllenhaal i mnogih drugih.

Želite li pročitati knjigu?Potrošeni? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Doyle, Mollie. Čitati Potrošeni? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE